Galéria

Sztárpárok, akik miatt hiszünk az igaz szerelemben

Forrás:

Blake Lively és Ryan Reynolds kis családjára öröm ránézni. A gyönyörű gyerekek és a híres szülők mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak  tűnnek a fényképeken.

 


Forrás:

Bindi Irwin, a krokodilvadász Steve Irwin lánya és férje Chandler Powell 2020 óta házasok. Lányuk Grace Warrior Irwin Powell 2021 márciusában született.
A házaspár közös szenvedélye: az állatok. Sokak szerint egy jó kapcsolat titka az, hogy legyen valami, amiért közösen tud a két fél rajongani. Ez Bindiéknél biztosan megvan!

 


Forrás:

Az Ellen shownak köszönhetően nem csak izgalmas beszélgetéseket halhatunk, de a műsorvezető magánéletébe is betekintést nyerhetünk. Ellen DeGeneres és Portia de Rossi 2008-ban keltek egybe és azóta is egy vicces és izgalmas házasságban élnek.

 


Forrás: Chrissy Teigen és John Legend sokak számára az igazi álompár. A modell és az énekes 8 éve élnek boldog házasságban, azóta két gyerekük született. Imádják ugratni egymást, de mindig szerelemmel néznek a másikra.
Forrás:

Will Smith házasságában az a különleges, hogy nem különleges. Will és Jada rengetegszer megmutatták, hogy a családi életük a lehető legnormálisabb és nem félnek beszélni a felmerülő problémákról és a nyitott házasságukról sem.

 


Forrás:

Az amerikai történelem során a legkedveltebb elnök és first lady páros valószínűleg Barack Obama és Michelle volt. 29 év házasság után is képesek motiválni és segíteni egymást, szeretettel és tisztelettel néznek a másikra. Nem erre vágyunk mind?