Galéria

8 új és okos trend a bőrápolásban: próbáld ki mind!

Forrás:

A Clinique ID arcápolóit húszféleképpen is személyre szabhatod. (Dramatically Different Hydrating Jelly és aktív koncentrátum, Clinique, 15 500 Ft, clinique.hu)


Forrás:

Egyre több fejbőrradír és -maszk közül választhatsz, hiszen az egészséges haj az egészséges fejbőrnél – és persze testnél – kezdődik. (Kérastase Scrub Apaisant nyugtató fejbőrpeeling, 15 155 Ft, Kérastase szalonokban kapható) 


Forrás: A svéd Foreo mindig egy lépéssel előrébb jár a szépségápolásban. (Foreo Issa Play elektromos sonic fogkefe, 14 990 Ft, foreo.com)
Forrás:

A Z generáció (az 1995 és 2009 között születettek) a legtudatosabb generáció, és ez igaz a bőrápolásra is. Igaz, hogy még nagyon fiatalok, de már most ismerik és igénylik is azokat a termékeket, amelyek a megelőzésre koncentrálnak. (Clarins, Re-Charge éjszakai relax maszk, 8990 Ft, marionnaud.hu)


Forrás:

A légszennyezés elleni védekezés fontossága kezd felsorakozni a napsu- gárzás elleni védelem fontossága mellé, hiszen ugyanúgy a bőr idő előtti öregedéséhez és egyéb bőrproblé- mákhoz, például aknéhoz vezet.

(Shiseido városi napvédő krém SPF 50, 13 800 Ft, douglasshop.hu)


Forrás:

mikrobiom (a bőrünk felszínén élő milliárdnyi mikroorganizmus él) egyensúlya az utóbbi évek legmenőbb bőrápolási témája lett, hiszen ez az egészséges bőr alapja. A Lipikar Baume AP+ testápoló korlátozza az ekcémában szerepet játszó Staphylococcus baktériumok szaporodását és fennmaradását, ezáltal erősíti a mikrobiom egyensúlyát. (La Roche-Posay, Lipikar Baume AP+ testápoló, 7599 Ft, larocheposay.hu)


Forrás: Okos öregedés: a szépségipar egyik örvendetes iránya, hogy az öregedésgátlás helyett mostanában a jól öregedés a sláger. Jobbnál jobb krémek kerülnek a piacra, amelyek kifejezetten az 50+-os, sőt a 70+-os korosztály igényeit szolgálják ki – hiszen az érett bőr sajátos ápolást igényel. (L'Oréal Paris, Age Perfect ránctalanítókrém, 3499 Ft, rossmann.hu)