Galéria

A lánykérésnek manapság meg kell adni a módját, különben nem kap elég lájkot

Forrás: A „statisztalányok” és a gitáros turistának álcázták magukat, hogy David (balra) minél jobban meglepődhessen, amikor Harry megkérte a kezét. A London Eye természetesen gyakori eljegyzési helyszín „amatőr” és „profi” szervezőknek egyaránt.
Forrás: Ez a lánykérés a Szerelmünk lapjai modorában lett megrendezve. Figyeljük meg a mintegy véletlenül, elszórva elrendezett csokrot és koszorúkat! Az amerikai, Colorado állambeli Piney River Ranch esküvői szezonban is igen felkapott hely.
Forrás: ...ezért a lánykérésszervező cég elkészíttetett egy személyre szóló, többszörös életnagyságú keresztrejtvényt, aminek a „beküldendő” megfejtése természetesen a „Hozzám jössz feleségül?” volt. Ja, a helyszín New York.
Forrás: Létezik olyan eljegyzésfotós, aki még a koszos, undi párizsi galambokból is lélegzet-elállítóan romantikus kompozíciót képes varázsolni.
Forrás: A brit főváros legpatinásabb szállodájának ezt a rózsaszín szalonját gyakran alakítják át esküvői vagy eljegyzési helyszínné. Egy magára valamit adó lánykérésszervező természetesen rendelkezik gigantikus „Marry me” neonfelirattal.
Forrás: Jegygyűrűsdoboz-tartó zsebbel. Micsoda ötlet! Egy cég varrja ezeket, amellyel a lánykérésszervezők is kapcsolatban állnak.
Forrás: ...és a lánykérésszervező ezt az emlékezetes momentumot rekonstruálta.
Forrás: Az obligát rózsaszirmokkal és közös fotókból, valamint vintage ládából elkészített dekorációval.
Forrás: Ez a vőlegény nem aprózta el!