Galéria

Válaszd ki a tökéletes futócipőt!

Forrás: A Deichmannban számos márka kínál futócipőt elérhető áron: itt többek között az Adidas, Nike, Asics, Puma, Fila termékek közül válogathatsz.
A JOY & Deichmann Shopping Day 2019 november 5-én lesz, ezen a napon 20% kedvezménnyel vásárolhatsz az online shop-ban JOY kuponkóddal. Másnaptól, november 6-10 között 30% kedvezmény lesz a Deichmann üzletekben 2 pár cipő vásárlása esetén a 2. párra. A kedvezmény az alacsonyabb árú termék árából kerül levonásra, az akció csak a teljes árú termékekre vonatkozik, üzletben történő vásárlás esetén.
Forrás: Itt aztán tényleg széles a választék: 20% kedvezménnyel vásárolhatsz az ország legnagyobb választékú futóboltjának, a Maratonman Depónak a kínálatából 2019. november 07. és 10. között.
Forrás: Az Ecipo.hu internetes webáruházban is válogathatsz a futócipők között: 20-30% kedvezmény lesz 2019. november 7. és 10. között az akcióban résztvevő termékekre.
Forrás: A Skechers Gorun Maxroad 4 Hyper szuperkényelmes és nagyon praktikus futócipő: a JOY-Napok alatt, november 7-10 között 20% kedvezmény lesz a teljes őszi-téli kollekcióra.
Forrás: A Hervis sportáruházban is olcsóbban kaphatsz futócipőt: 20% kedvezmény lesz minden termékre november 7. és 10. között az áruházakban és a webshopban is.