Galéria

Sztárok és gyermekeik, akik között hatalmas a hasonlóság

Forrás: A Kaptár-filmek színésznőjének két gyermeke született, és jelenleg harmadik babájával várandós. Két kislánya viszont egy az egyben úgy néz ki, mint ő; különösen idősebbik gyermeke, a 12 éves Ever Gabo Anderson.
Forrás: A színésznő lánya 2002-ben született meg, most pedig Liv Freundlich már 17 éves. Anya és lánya szinte elválaszthatatlanok, mindenhová együtt mennek, és Julianne Instagramja is tele van közös fotókkal. A hasonlóság pedig elég szembetűnő!
Forrás: Demi Moore-nak három lánya is született, és bár a hasonló vonások mindegyikükben felfedezhetőek, annyi biztos, hogy Rumer Willis messze viszi a prímet. A fiatal színésznő nemrég még egy fotót is közzétett Instáján, ahol megjegyzésként leírta, hogy most ébredt rá arra, hogy tényleg olyan lett, mint az anyukája.
Forrás: Reese Witherspoonnak mindhárom gyermeke gyönyörű, és ráadásul mindhárman nagyon is hasonlítanak rá. Különösen legidősebb gyermeke, a 20 éves Ava, valamint legkisebb fia, Tennessee.
Forrás:

Mel Gibsonnak összesen kilenc gyermeke született, így várható volt, hogy azért néhányan hasonlítani fognak apjukra. Mindannyiuk közül leginkább a szintén színészi babérokra törő Milo ütött az apjára, pláne, ha Mel Gibson fiatalabb kori fotóját vesszük szemügyre.


Forrás:

Chrissy Teigennel két gyermekük született: Luna és Miles. Az pedig a fotók alapján már bebizonyosodott, hogy lényegében mindketten édesapjukra hasonlítanak!