Galéria

10 romantikus film, ami kiállta az idő próbáját

Forrás:

A Hirtelen 30 nem véletlenül sokak kedvence! Azon túl, hogy romantikus, vicces és izgalmas, fontos kiemelni, hogy nem válik sablonossá. Már csak azért sem, mert a végén a férfi főszereplő nem hagyja el a menyasszonyát a főhősért - márpedig általában ez a legtöbb filmben így történik. A happy end viszont ennek ellenére is összejött!


Forrás: Noha tény, hogy sokak szerint ma már nem állja meg a helyét az, hogy Bridget teljesen elveszettnek érzi magát pasi nélkül, tény, hogy ez a romantikus komédia még 21 évvel később is folyamatos röhögésre buzdít!
Forrás: Bár elsősorban tinédzsereknek szól a film, mégis érdemes kiemelni, hogy mennyire szuper karaktereket hoztak össze benne. A történet során folyamatosan fejlődnek, és közben egyszerre marad szórakoztató a sztori, miközben tanulság is kikerekedik belőle!
Forrás: Ha van olyan romantikus komédia, ami 33 év után is ugyanolyan szórakoztató, akkor biztos, hogy a Harry és Sally ebbe a kategóriába tartozik. Jól megírt történet, frappáns szövegek, és közben mégis valós maradt a cselekmény épp annyira, hogy elhiggyük, ez bizony tényleg megtörténhet!
Forrás:

A 90-es évek egyik legmenőbb romantikus vígjátékának női főszereplője őrülten vagány, határozott, független, és a történet alatt végig hű marad önmagához. Húga pedig bár eleinte felszínesnek tűnik, a másfél óra alatt óriási fejlődésen megy át; látszik, hogy a készítők a karakterekre is nagy figyelmet fordítottak.


Forrás: A Disney élőszereplős filmjei mostanában egyre nagyobb reflektorfényt kapnak, de tény, hogy a 15 évvel ezelőtt bemutatott Bűbájt nem lehet letaszítani a trónról! Ez a film egyszerre képes kicsit gúnyolni a meséket, de közben mégis megmarad a tündérmesék világában, szerethető karaktereivel és fülbemászó slágereivel.
Forrás: Az egyik legjobb karácsonyi film, amit tényleg minden évben szívesen újranézünk. Szuper színészek, izgalmas karakterek, vicces, de közben megható történet - hát kell ennél több?
Forrás: Kevés olyan romantikus vígjáték létezik, ami laza, vidám, és nem próbálja meg túlbonyolítani a történetet. Ez a film az egyik leginkább alulértékelt alkotás, pedig ha másfél óra vidámságra vágysz, muszáj megnézned!
Forrás:

Hiába az 50-es években készült ez a film, a Római vakáció az egyik legjobban összerakott romantikus film, amit valaha is készítettek. Adott egy erős, magabiztos női karakter, egy magával ragadó történet, ráadásul a film üzenete mindent visz!


Forrás: A 90-es évek egyik legromantikusabb filmje, a korszak két kiemelkedő színészével. Könnyed, vidám, és tökéletesen látszik, milyen szuper kémia van a két főszereplő között, ami némi pluszt ad a filmnek.