Galéria

Vicces és megható filmek anyák napjára

Forrás: Három édesanya, akik bár a mindennapjaikban egészen más örömökkel és kihívásokkal néznek szembe, anyák napján valamennyien megtapasztalják, mit is jelent édesanyának lenni.

Meghatottsági faktor: 10/9
Forrás: Emilyt kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját, hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.

Nevetési faktor: 10/8
Forrás: Amynek látszólag tökéletes az élete, csodás otthonában éldegél a férjével, két eminens gyerekével, gyönyörűen néz ki, és a munkahelyén is folyamatosan helyt áll. De egy nap eljön az a pillanat, amikor besokall a napi rutintól, a ráháruló feladatoktól és a szülői munkaközösségben tevékenykedő, túlbuzgó anyáktól.

Nevetési faktor: 10/10
Forrás: Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Az esküvőre pedig érkezik is három apa, akik közt feltehetően ott van az igazi...

Meghatottsági faktor: 10/6
Forrás: Rachel egy igazi lázadó tinédzser: iszik, bulizik, káromkodik. Amikor a lány autóbalesetet okoz, alkoholista anyja, Lilly számára végleg betelik a pohár. Mivel nem tudja kihez adni az izgága és lobbanékony lányt, Lilly kénytelen visszatérni arra a helyre, ahova a legkevésbé sem vágyott: édesanyja Idaho-i farmjára.

Nevetési faktor: 10/6
Forrás: Charlotte végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is.

Nevetési faktor: 10/8
Forrás: Két asszony harcol egy családért. Az egyik szép, fiatal és öntudatos, a másik is öntudatos de kicsit már megkopott a minta anya szerepben. A sors azonban kegyetlen csavarral hozza össze őket.

Meghatottsági faktor: 10/10