Galéria

8 alkalom, amikor Meghan Markle lekoppintotta Diana hercegné stílusát

Forrás:

Meghan a 2018-as Royal Ascoton való debütálásakor viselte a kalapot, melyhez egy Givenchy ruhát választott. Diana 1991-ben döntött egy hasonló szett mellett.


Forrás:

A 80-as évek trendje bizony Meghan ruhatárába is visszaférkőzött, ez volt az a darab, amiben 2019-ben először mutatta meg a világnak férjével a kis Archie babát. Diana hasonló fazonú ruhája 1997-ben nyűgözte le a népet.

 


Forrás:

Diana 1987-ben a berlini Operaházban viselte ezt az igazi mesebeli, hercegnős ruhát, Meghan pedig 2018-ban választott egy igencsak hasonló, Carolina Herrera darabot magának.

 


Forrás:

1988-ban a Glasgow Garden Festivalon hatalmas feltűnést keltett élénk kék kabátjában Diana, ahogy jó pár évvel később Meghan is, aki egy Smythe kabátot viselt.


Forrás:

1990-ben a Royal Lancaster Hotel rendezvényén jelent meg Diana a Catherine Walker ruhában. Közel 30 évvel később Meghan egy nagyon hasonló, csillogó darabban ment a Royal Albert Hallba – Archieval a pocakjában.


Forrás:

A 80-as évek ütős színkombinációja szintén mindkettejük esetében nagyot ütött. Diana 1989 novemberében, hongkongi látogatása során viselte, Meghan pedig 2019 januárjában jelent meg ebben a vibráló szettben – akkor még várandósan.


Forrás:

Mindketten nagyon érezték a kis fekete hamisítatlan ragyogását. Diana Jasper Conran szettjét választotta 1986-ban, míg Meghan egy Givenchy kosztüm mellett tette le a voksát 2018-ban, írországi látogatásukkor.


Forrás:

2018-ban Brandon Maxwell ruháját viselte Meghan, huszonöt évvel korábban pedig Diana is egy szinte teljesen ugyanolyan színű, fazonú ruhát viselt.