Galéria

Így néznek ki ma a Rém rendes család szereplői

Forrás: Ed O'neil neve világhírű lett, miután Al Bundy bőrébe bújt, és 10 éven keresztül alakította a kiégett családapát. A valóságban viszont ennél azért jóval szerencsésebben alakult magánélete: feleségével 1986-ban házasodtak össze először, majd három évvel később el is váltak. De végig barátok maradtak, amikor pedig 1993-ban ismét egymásra találtak, az már örökre szólt. Két gyerekük született. Edet az elmúlt években egy szintén népszerű családi sorozatban, a Modern családban láthattad.
Forrás: Al feleségét alakította a 10 évadon keresztül Katey Sagal, és sosem lépett ki a sorozatok világából. Rengeteg szériában láthattad már: a Kemény motorosokban, a Shamelessben, a The Connersben, sőt, még a Lostban is feltűnt. Magánélete nem alakult viszont mindig tökéletesen. A színésznő háromszor volt házas, legutóbb 2004-ben ment férjhez, de azóta boldog kapcsolatban élnek. 2007-ben született meg gyermekük béranya segítségével.
Forrás:

A Bundy-család üresfejű, ám annál csinosabb tinilánya sok fiatal fiú szívét meghódította a sorozat idején. Christina Applegate sosem tűnt el a filmes világból, sőt, most kezdett el igazán megismerkedni a sorozatokkal is. De ezen kívül is láthattad az elmúlt pár évben olyan filmekben, mint a Rossz anyák, a Vakáció vagy az Elhajlási engedély. A színésznő először 2001-ben házasodott meg egy régi barátjával, de pár évvel később beadták a kérelmet ennek érvénytelenítésére. Később, 2013-ban ment hozzá jelenlegi férjéhez, akitől egy gyermeke született. Christina Applegate fontosnak tartja a mellrákra való figyelemfelhívást, már csak azért is, mert 2008-ban ő is legyőzte a betegséget.

2021-ben derült ki, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, azóta elzárkózott a nyilvánosságtól, és tervei szerint a Dead to Me 3. évadja után felhagy a színészettel.


Forrás: A Bundy-család eszes fiútagja, a nők nagy imádója még csak 13 éves volt, amikor a sorozat kezdetét vette, márciusban pedig 48. életévét töltötte be. David Faustino karrierjében a nagy áttörés elmaradt, de kisebb szerepekben, kevésbé felkapott filmekben a mai napig feltűnik. Magánéletére viszont már nem lehet panasza, hiszen 2015-ben született meg első gyermeke szerelmétől. Ezt megelőzően egyszer volt házas.
Forrás: Al Bundy szomszédja, Marcy egyben Peggy legjobb barátnője is volt, a férfi nagy bánatára, hiszen sosem jöttek ki jól egymással. Amanda életében az Egy rém rendes család volt a legkiemelkedőbb szerep, miután pedig véget ért a sorozat, alig tűnt fel egy-egy kisebb mellékszerepben. Helyette inkább a rendezői székbe ült, színdarabokat készített, és visszatért a tanári szakmához is. 1993-ban elsők között állt ki a sztárvilágban, és vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik, azóta pedig rátalált a szerelem, boldog házasságban él, és két gyermeket nevelnek párjával.
Forrás: Az Egy rém rendes családban eredetileg Steve volt Marcy férje, és négy évadon keresztül ez így is volt. Ezt követően viszont a történet szerint elhagyta feleségét, és a helyére lépett be Jefferson. Valójában a színész döntése volt, hogy ott szeretné hagyni a sorozatot, mert az első számú szerelem nála mindig is a színház volt, és ezt nem tudta már összeegyeztetni. Ennek ellenére azért néha vállalt tévés szerepeket is, bár csak kisebb számban. Magánéletéről viszont egyáltalán nem beszél, így életének ezt a részét homály fedi.
Forrás: Marcy második férje, Jeff 1989-ben csatlakozott a sorozathoz, és lett szórakoztató tagja a csapatnak. Miután véget ért az Egy rém rendes család, Ted egy darabig kereste a helyét a szakmában, és egészen néhány évvel ezelőttig inkább csak kisebb mellékszerepeket kapott. Hamarosan viszont The Baxters című sorozata bemutatásra kerül. Feleségét még 1991-ben vette el, és két fiuk is született.