Galéria

Mit láttál meg először a képen? - KIÉRTÉKELÉS

Forrás: Ha a fában rejtőző fészket vetted észre, úgy valószínűleg te a pároddal az anyagiak miatt vitatkozol sokat. Ez lehet akár abból kifolyólag is, hogy egyikőtök jobban spórolna, míg a másik hajlamos hirtelen felindulásból költekezni, és ebben nem tudtok dűlőre jutni. De nem kizárt, hogy nem sikerül megegyeznetek abban, mit vegyetek, hiszen mindketten másra költenétek. Azonban fontos lenne köztes megoldást találnotok, mert a pénzbeli problémák sok esetben állnak a szakítások, válások hátterében.
Forrás: A repkedő madarakat szúrtad ki elsőnek? A válaszod arra enged következtetni, hogy sokszor a féltékenység okozza a problémákat a kapcsolatotokban. Van a párodnak egy kollégája, akivel sokat beszélget, és egyre jobban aggaszt? Esetleg neked vannak fiúbarátaid, akikben nem tud megbízni a pasid? Esetleg egy ex van jelen valamelyikőtök életében? Rengeteg oka lehet a féltékenység kialakulásának, azonban a zöld szemű szörny nagyon veszélyes lehet a kapcsolatotokra nézve.
Forrás: Egy nő arcát vélted felfedezni a képen? Valószínű, hogy nálatok az érzelmek miatt vannak gyakori viták. Egyikőtök sokat aggódik amiatt, hogy talán a másik mégsem szereti őt eléggé, és állandó visszacsatolásra van szüksége ahhoz, hogy nyugodtnak érezze magát. Ha ez te vagy, úgy nem kizárt, hogy néha (akár tudat alatt) azért kezdeményezel vitákat, hogy lásd, a pasidnak fontos vagy, és még mindig szeret. Ugyanez fordítva is igaz lehet persze: ha a párodnak vannak ilyen gondjai, néha a legapróbb dolgokon is összekap veled, mert bizonytalan az érzéseidet illetően.