Galéria

Csak pozitívan: A beach body 2020-ban is létező fogalom - Hatásos YouTube edzések

Forrás: Caro Daur, német influenszer, a legnagyobb divatházak kegyeit élvezi egész évben, ám a sok bemutató mellett minden nap szorít időt a testmozgásra is. Stílusa könnyed, cuki és a sok édesség és csokoládé mellett, örömmel posztol edzős pillanatiról is, ezek keltették életre videóit is, aminek köszönhetően mindössze 22 perc alatt a teljes testedet átmozgathatod.
Forrás: Az amerikai Cassey, a POP Pilates kifejlesztője, a pilates lassabb mozdulatait spékelte meg egy kis aerobicos vonallal. Az 5-20 perces gyakorlatok közt biztosan megtalálod a neked legjobb edzéseket.
Forrás: Romee Strijd, Victoria's Secret modell is örömmel vlogol mindenről, így edzéseiről is. Videói közt találsz 8 percest, de 25 perceset is. Egyébként a Victoria's Secret edzésekkel tele van a YouTube, így elég csak beírnod a keresőbe és már válogathatsz is.
Forrás: Chloe Ting, közel 4.2 millió feliratkozóval az egyik legnépszerűbb virtuális edző és életmódtanácsadó. Videó éppen annyira változatosak, hogy könnyedén összetudsz rakni magadnak minden napra egy izgalmas edzésprogramot.
Forrás: A Fitness Blender párosa különböző erősségű és intenzitású programokkal próbál minél több embert megmozgatni világszerte. Kezdd valami könnyebbel, majd akár 1-3 hét múlva már emelheted a sporttal töltött percek számát. Videóikban elmagyarázzák, hogy mit és hogyan kell csinálni, így nem kell félned attól sem, hogy lesérülsz majd.
Forrás: A végére hagytunk egy úriembert, aki a YouTubeon Officialthenx néven fut. Leginkább saját testsúlyos edzéseket tölt fel és bár sokszor nem a legkönnyebb vele a mozgás, de talán ez nem is fontos, ha a beach body a cél. Külön kiemelnénk, hogy kimondottan hölgyeknek szóló edzések is találhatók a csatornáján, így lesz majd miből válogatni.