Galéria

Híres emberek, akik a koronavírus miatt adományoztak óriási összegeket

Forrás: A szép színésznő elsők közt kezdett neki a jótékonykodásnak. Anyaként ugyanis fontos feladatának tartja, hogy segítsen azokon a nélkülöző családokon és gyerekeken, akiknek nincs pénze a tartós élelmiszerek és fertőtlenítőszerek beszerzésére. Jennifer még arra is képes volt, hogy személyesen menjen ki a házakhoz.
Forrás: Az Acélember sztárja Jennifer Garnerhez hasonlóan szintén két nagyobb szervezetnek, a Save The Children és a No Kid Hungry szervezeteknek ajánlotta fel a segítségét. A színésznő nemcsak pénzt adományozott, hanem Jenniferhez hasonlóan saját maga olvasott fel gyerekeknek.
Forrás: A sztárpár 1 millió dollárt vagyis közel 300 millió forintot ajánlott fel a Feeding America és a Food Banks Canada nevű szervezeteknek, hogy minél több nélkülöző juthasson hozzá a megfelelő élelmiszerekhez a következő hónapokban.
Forrás: Az énekesnő hétfőn jelentette be, hogy saját sminkmárkája bevételének 20%-át a Los Angeles-i és New York-i ételbankoknak ajánlja fel, hogy segíthessen a nélkülöző családokon és gyerekeken.
Forrás: A sztárfocista elsők közt fertöződött meg a vírussal. De ez egy percig sem gátolta abban, hogy több millió dollárral támogasson kórházakat. Ronaldo saját hoteljeit is átalakítatta kórházakká, hogy minél több embert tudjanak kezelni és megmenteni a vírustól.
Forrás: Az énekes vasárnap írta ki a Twitterére, hogy a Mid-South Food Bank-nek adományoz egy nagyobb összeget, hogy a lehető legtöbb családnak meglegyen minden szükséges élelmiszere és fertőtlenítőszere a következő hetekre. Illetve a tweetjében arra szólított fel mindenkit, hogy aki teheti az támogassa a környezetében élőket.
Forrás: A 26 éves Bieber 29.000 dollárt ajánlott fel a Beijing Chunmiao szervetnek, akik a koronavírussal fertőzött gyerekeken próbálnak segíteni. Az énekest nagyon megrázta az elmúlt időszak és mivel ő sincs rendben egészségügyileg, így még inkább átérzi azoknak a helyzetét, akik kénytelenek több hétig kórházban lenni.