Galéria

Egyszer hollywoodi fenegyerekek, másszor szerető nagypapák!

Forrás: 7 unokája van a Black Sabbath frontemberének, a nagy Ozzy Osbourne-nak. A képen lányunokájával, Pearllel látható.
Forrás: Bizony ám! A képen egy igazi rockerpapi látható Mick Jagger személyében. Mivel a sztár igen korán hozzákezdett a családtervezési projektjéhez, így talán nem is olyan meglepő, hogy 74 évesen már nemcsak nagyszülő, hanem dédszülő is.
Forrás: Na most aztán biztosan tátva maradt a szátok! Hiszen Charlie Sheen – aki pár éve bejelentette, hogy HIV-pozitív – már 52 évesen elmondhatja magáról, hogy nagypapa. A legidősebb lánya, Cassandra ugyanis 2013-ban adott életet a kislányának.
Forrás: Alice Cooper igazán jó szülő és nagyszülő hírében áll. Állítólag gyakran hívja fel a gyerekeit és teszi fel a kérdést: 'miért nem mentek el vacsorázni valahova, mi vállaljuk a gyerekeket?'.
Forrás: A 80 éves Jack Nicholson is már büszke nagyapa lehet, két fiúunokája van ugyanis az örökifjú színésznek: Duke és Sean.
Forrás: Kapaszkodjatok meg: a még csak 46 éves Snoop Dogg is már az unokáját tartja a kezében! Pedig a kissé zűrös életet élő rapperről aztán senki nem gondolta volna, hogy egyszer ennyire lenyugszik majd. Azonban imádja fiúunokáját, Ziont.
Forrás: '80 éves koromra már üknagyapa lehetek!' – viccelődött Kid Rock egy, a The Guardiannek adott interjúban. És talán nem is túlzott a zenész, hiszen 46 éves korára már egy kislány nagypapája lehet, a fiának ugyanis tavaly született meg az első gyermeke.