Galéria

Ajándékok anyák napjára, amelyeknek mindenki jó szívvel hasznát veszi az önkéntes karantén idején

Forrás:

Ahogy sokaknak, lehet, hogy az anyukádnak is ez a kedvenc illata. A japán márka 2000-ben alkotta meg az illat nélküli virág illatát, a pipacsét. Azóta 20 év telt el, és a kortalan púderes illat illatjegyeit kicsit újragondolták. Belekerült a japán körte, a bolgár rózsa, a jázmin és a gardénia. Olyan akár egy virágcsokor.

douglasshop.hu


Forrás:

Ha eddig csak a konyhában használta anyukád az olíva olajat, akkor ideje ezen változtatni! Nem csak húst lehet vele sütni, salátát készíteni, vagy a bőr – és fából készül bútorokat ápolni, de a száraz bőr ellenállóképességét is erősíti, megelőzi és meggátolja a kiszáradását. Biztosan nyerő lesz a kézkrém, mert görög extra szűz olívaolajjal és olívalevél kivonattal készítik. A márkáról érdemes tudni, hogy a természetes kozmetikumokat homeopátiás alapon gyártják, és a termékcsalád több mint 500 termékből áll.

www.profimed.hu


Forrás:

Az önkéntes karanténban nem marad más, mint a teraszon napfürdőzés. Miért kockáztassuk a napszúrást, ha a fejünket ilyen csinos darabbal védhetjük? Az anyaga szalmaszálas, 13% poliészterrel, ezért ultra könnyű és remekül szellőzik. A karimája pont annyira széles, hogy a nyakat is óvja az égető naptól.

answear.hu


Forrás:

Az időskori- vagy öregségi foltok a bőr jóindulatú pigmentzavarát jelentik, és elsősorban a bőr napsugárzásnak erősen kitett területein tűnnek elő. Minél idősebb valaki, és minél többet napozott, annál hamarabb jelennek meg ezek az elváltozások. Az extra erős fényvédő segít megelőzni a foltocskák kialakulását, és ha már van, akkor halványítja azokat.

uriage.com, Gyógyszertárak


Forrás:

Semmi sem lehet fontosabb, mint az, hogy szeretteink egészségesek legyenek. Évszakváltozáskor és stresszes időszakokban érdemes olyan étrend-kiegészítőt keresni számukra, mely biztosítja a jó közérzethez szükséges alapvető tápanyagokat, fedezi az ajánlott napi zöldség- és gyümölcsbevitelt, és pótolja a mindennapi étrendből hiányzó vitaminokat. Ezek hiányában immunrendszerük érzékenyebb lehet a betegségekre, fertőzésekre, de hiányuk nagyban befolyásolhatja általános közérzetüket is. A jól zárható, praktikus dobozba 12 létfontosságú vitamin, 10 ásványi anyag és 22 növénykivonat kombinációja került, és bár csak egy hónapra való adag van benne, érdemes legalább a 3 hónapos kúrát tartani.

www.amway.hu


Forrás:

Nubuk bőr, Bioprint technológia

Egy nő szívéhez az út a cipőn keresztül vezet. A papucs is lehet egy opció, főleg ha annyi odafigyeléssel készül, mint a Scholl lábbelik. Az egyszerűbb stílusú modell Nubuk bőrből készül, Bioprint technológiával (parafa és gumi keverékanatómiai talp), ami annyit jelent, hogy a lábat helyes testtartásra ösztönzi, ezáltal kényelmes támasztékot nyújt a lábfejnek és stabil alátámasztást a saroknak. Könnyen fáradó lábra tökéletes ajándék lehet!

www.ecipo.hu