Galéria

Színésznők, akik egy nagy csalódás után találták meg az igaz szerelmet

Forrás: Emily Blunt éveken át randizgatott a híres énekessel, Michael Bubléval, azonban a kapcsolatuknak szomorú vége lett. Egyes pletykák szerint a zenész megcsalta Emilyt, sőt, maga Michael is beismerte, hogy nem viselkedett túl szépen korábbi kapcsolataiban. A szakításuk után teljesen váratlanul futott össze John Krasinskivel; épp barátnőivel ült be egy étterembe beszélgetni arról, miért olyan jó szinglinek lenni, amikor a férfivel összetalálkozott.

Egy évvel később John már el is jegyezte őt, 2010-ben pedig összeházasodtak, és azóta is őrülten boldogok. Van két gyermekük, sőt, tavaly a Hang nélkülben először dolgoztak közös filmen, ami csak még közelebb hozta őket egymáshoz.
Forrás: A színésznő még 1990-ben ment hozzá korábbi nagy szerelméhez, Tom Cruise-hoz, akivel két gyermeket is adoptáltak. 2001-ben váltak el, ami akkoriban az egész világot meglepte, hiszen ők voltak a 90-es évek legmenőbb sztárpárja. A válás okát sosem árulták el pontosan, de Nicole később megnyílt arról, mi játszódott le benne ekkortájt. Elmondása szerint túlságosan fiatalon házasodott meg, és a tény, hogy a házasságuk kezdetén elvetélt, teljesen megváltoztatta őt.

2005-ben ismerte meg Keith Urban zenészt egy partin, és Nicole Kidman hamar rájött, hogy őrülten beleszeretett a férfiba. Ő viszont nem igazán mutatott érdeklődést iránta. Hiába volt meg neki a színésznő telefonszáma, nem merte felhívni őt, mert attól tartott, nem lenne miről beszélgetniük, és Nicole nem tartaná őt elég érdekesnek. Négy hónapba telt, hogy felhívja őt telefonon. Végül belátta, hogy ez volt a legjobb dolog, amit valaha is tehetett. Nicole segített neki leküzdenie drogfüggőségét, egybekeltek, és két gyermekük is született, sőt, a legfrissebb hírek szerint hamarosan egy harmadikkal is bővülhet családjuk.
Forrás: Talán nem is sejtetted eddig, de Sarah Jessica Parker több komoly kapcsolatban is élt, mielőtt megismerte férjét. A 80-as és 90-es években Robert Downey Jr.-ral volt együtt, akivel hét éven át alkottak egy párt. Egy film forgatásán ismerkedtek össze, és bár még csak 18 évesek voltak, két hét után össze is költöztek. Szakításukban nagy szerepet játszott az, hogy a színész komoly kábítószer függőséggel küzdött, rengeteget hazudott, és Sarah Jessica Parker már nem volt képes megbízni benne.

Férjével, Matthew Broderickkel 1991-ben találkozott egy színdarab kapcsán, de a színész hónapokig gyűjtötte a bátorságot, hogy elhívja őt randizni. 1997-ben házasodtak össze, és három gyermekük született. Noha voltak pletykák arra vonatkozólag, hogy gondjaik vannak, a színésznő többször is elmondta, hogy erről szó sincs.
Forrás: Rosamund Pike szerelmi élete nem feltétlenül volt tündérmesébe illő. A színésznő első komoly kapcsolatában nagyon szerelmes volt, ám két év után váratlan vallomással találta szembe magát: párja ugyanis bevallotta neki, hogy saját neméhez vonzódik, és szakított vele. Ezek után viszont ismét rátalált a boldogság, sőt, el is jegyezte őt akkori párja, akivel már a közös házat is megvették. Azonban a szakításra itt is sor került. Rosamund ugyanis elkezdte kiküldeni az esküvői meghívókat anélkül, hogy egyeztetett volna vőlegényével, és ez óriási port kavart. A színésznő egy olyan fotót postázott ki barátaiknak, amin kettesben ülnek a fürdőkádban, és bár ízléses volt a fotó, a pasi olyannyira kiakadt, hogy azonnal szakított vele.

Végül 2009-ben azért mégis megházasodott Robie Uniacke matematikussal, aki 18 évvel idősebb nála. Két gyermekük is született, és végre Rosamundra is rátalált a boldogság.
Forrás: A színésznő, akit a Démonok közöttből is ismerhetsz, korábban 8 éven át volt egy másik színész, Sebastian Roché felesége. A házasságukban viszont rengeteg problémával küzdöttek, így végül a válás mellett döntöttek. Nem sokkal később viszont már meg is ismerte Renn Hawkeyt, akivel hamar megtalálták a közös nevezőt. 2008 szeptemberében összeházasodtak, három évvel a színésznő válása után; ekkor már 5 hónapos terhes volt. Azóta már két gyermekük is van, 15 éve alkotnak egy párt, és nagyon boldogok.
Forrás: A színésznő sosem árult el részleteket párkapcsolatairól, de amikor 10 év után szakított pasijával, néhány apróságot mégis kikotyogott. A színésznő 2013-ig randizgatott egy művésszel, Ed Fornielesszel, és az ezt követő időszak nagyon megviselte őt. Azonban szerencsére nem kellett sokáig szomorkodnia, hiszen 2 évvel később ismerte meg Charles Guard rendezőt, akivel 2018-ban össze is házasodtak.