Galéria

Katalin vs. Meghan: nem csoda, hogy a hercegné besokallt

Forrás: Az első gyermekével várandós Meghant sem kíméltél a brit lapok: a két cikkből kiderül, hogy míg Kate finoman, védelmezően öleli gömbölyödő hasát, addig Meghan bizonyára valami divatothóbortot követ. Felvetik a kérdést, hogy ezt büszkeségből vagy hiúságból teszi-e?
Forrás: Míg Katalin büntetlenül ehetett avokádót a terhességi rosszullétei ellen, addig Meghant ugyanezért kikiáltották az emberi jogok tiprójának, aki ezzel a „hóbortjával” az évszázad legnagyobb aszályát támogatja...
Forrás: Míg Katalint és Vilmost a Beckham házaspárhoz hasonlították, addig Harryt és Meghant pénzéhesnek állították be. A bűnük: mindkét pár levédette a Cambridge royal illetve a Sussex royal neveket, hogy az ezekkel ellátott hivatalos emlék- és egyéb tárgyak eladásából befolyt összeg őket illesse – illetve az általuk létrehozott alapítványt, amivel afrikai gyerekeken kívánnak segíteni.
Forrás: Míg Katalint dicsérték, amiért a Viktória korabeli hagyományoknak megfelelően virágokkal dekoráltatta ki a templomot, addig Meghanról azt írták, hogy életveszélybe sodorta ugyanezzel a lakodalom vendégeit, köztük Sarolta hercegnőt is, mivel szénanáthás.
Forrás: Katalinék meghitt, szűk körű keresztelőt tartottak, amin a Királynő SAJNOS nem tudott részt venni, míg Meghanék elbénázták a szervezést, ezért hagyta ki II. Erzsébet a nagy napot.
Forrás: Mikor Katalin fedetlen fejjel találkozott a Királynővel, megdicsérték a kabátját, de amikor Meghan ugyanígy tett, róla azt írták, hogy biztosan „össze van zavarodva” a királyi öltözködési etikettekkel kapcsolatban...
Forrás: Katalint mindig dicsérik jó ízlése miatt, és mert az évek alatt szépen kikupálódott, rengeteg divatösszeállítás készül a királyi udvarban frissnek és újítónak számító stílusából. Meghant viszont közönségesnek titulálják (pedig szintén visszafogottan elegánsan öltözik), és számon kérik azt is rajta, hogy tavaly a Vogue brit kiadásának volt vendégszerkesztője. Szerintük ez nem hercegnéhoz – és végeredményben a királyi családhoz – méltó viselkedés.