Galéria

Sztárok, akik eltitkolták a világ elől terhességüket

Forrás: Anne Hathaway 2019 júniusi posztjával felrobbantotta az internetet: ezzel jelentette ugyanis be, hogy második gyermekével várandós, és a legnagyobb titokban hatalmas kismamapocakot növesztett.
Forrás:

Egészen sokkoló volt a pillanat, mikor a színésznő hosszú hónapok után ezzel a hatalmas pocakkal sétált be férje új filmjének, a Pokémon – Pikachu, a detektívnek a premierjére tavaly májusban. Akkoriban egy ideje már gyanús volt a sajtó számára, hogy Blake felszívódott, ám hogy már az utolsó hónapokban jár, az nagy meglepetés volt.


Forrás: Eva Mendes és Ryan Gosling féltve óvják magánéletüket. Második lányuk, Amada Lee Gosling születésének híréről csak akkor adtak hírt, mikor a színésznőnek csak két hete volt vissza a várandósságból.
Forrás: A színésznő Instáján 2017-ben váratlanul ez a kép landolt a következő kommenttel: "Marco és én boldogan osztjuk meg a hírt, hogy megszületett kisfiunk, Zen." Zoe már korábbi terhességét is igyekezett titkolni, akkor azonban ez nem jött össze, Zen születését viszont sikerült titokban tartania.
Forrás: Cameron korábban többször is nyilatkozott arról, hogy tudatosan nem vállal gyermeket, aztán 2020 első napjaiban robbant a bomba: "Azonnal elrabolta a szívünket, és teljessé tette a családunkat. Noha nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatjuk ezt a hírt, úgy érezzük, muszáj megóvnunk a gyermekünk privát szféráját. Ezért nem fogunk posztolni róla fotót, sem pedig elárulni egyéb részletet, azon kívül, hogy nagyon, nagyon aranyos!" A színésznő azóta sem posztolt semmit az Instagramra, sőt, egy azóta kiszivárgott anyakönyvi kivonata szerint lehet, hogy Cameronék családalapításában béranya segített.
Forrás:

A Szívek szállodája színésznője és férje, Vincent Kartheiser fél évvel kifiuk születése után árulták csak el a sajtónak, hogy szülők lettek. A pár már az esküvőjét is titokban tartotta, a nagy titkolózás pedig azóta is kedvükre való, szinte semmit sem tudunk családi életükről.