Galéria

4 csillagjegy, amelyik sokat hazudik

Forrás:

A Skorpió jegy szülöttei igazán szenvedélyesek és ugyanakkor forrófejűek is, ezért talán nem olyan meglepő, hogy a lista élére kerültek. Mivel jól kiismerik az embereket, ügyesen tudják is manipulálni a környezetüket, ezért van, hogy inkább füllentenek, csakhogy jobban jöjjenek ki egy-egy helyzetből. Viszont ezt annyira profin csinálják, hogy sokszor maguk is elfelejtik, mi volt igaz, és mi a képzelet szüleménye.
Forrás:

Az Ikrek jegy szülötteire jellemző, hogy nagyon szuper kommunikációs készségük van, és rendkívül kreatívak is. Ugyanakkor viszont jó, ha tudod, hogy legalább ennyire ügyes hazudozók is! Gond nélkül kitalálnak egy-egy légből kapott kifogást, és nagyon jól elő is adják magukat. Ezért is olyan nehéz felismerni, ha éppen füllentenek valamiről.
Forrás:

A Halak jegy szülöttei igazán művészi lélekkel rendelkeznek, és nagyon is érzékenyek. Ezért nehéz lehet elsőre elhinni, hogy ügyesen hazudoznak, pedig ez nagyon is igaz! Nagyon intuitívek, ezért könnyen megérzik, mit szeretne hallani a másik, ezt a képességüket pedig gyakran használják is. Ezért nem ritka, hogy füllentenek, csakhogy megkapják, amit akarnak, hiszen tudják, mit kell mondani ezért.
Forrás:

A Mérleg jegy szülöttei nagyon meggyőzőek és elbűvölőek, ezért is annyira jó hazudozók. Hiszen ki gondolná, hogy a mindig mosolygós személy valójában nem mond igazat? Ugye, hogy senki! Emiatt nem ritka, hogy füllentenek erről-arról, egy idő után pedig maguk sem igazán tudják, mi igaz, és mi nem. Ettől függetlenül viszont nagyon meggyőzően adják elő magukat.