Galéria

Így néznek ki ma a Vészhelyzet dokijai

Forrás: Carter dokival indult el a sorozat 1994-ben, és akkor talán még ő sem hitte, hogy ennyire nagy siker lesz. A Vészhelyzet után viszont beindult karrierje, és olyan filmekben, sorozatokban tűnt fel, mint A titkok könyvtára vagy éppen az Éghasadás. Élete során kétszer volt házas: első nejétől két gyermeke született, jelenlegi párjától pedig egy.
Forrás: Greene doktor szintén az egyik legnépszerűbb doki volt a csapatban, azonban a színész karrierje a Vészhelyzet után nem igazán tudott beindulni. Elsősorban inkább rendőrsorozatokban tűnt fel, hol kisebb, hol nagyobb szerepekben. A színész 21 éven át volt házas, ez idő alatt egy fia és három lánya született, 2015-ben viszont elvált. Jelenleg egy régi barátjával él boldog kapcsolatban.
Forrás: Ki ne emlékezne Benton dokira? Már a Vészhelyzet legelső epizódjában is főszerepet alakított, ezért az ő neve is egybeforrt a sorozattal. Távozása óta viszont nem sikerült igazán emlékezetes karriert befutnia. Magánéletéről nem sokat tudni, sőt, a színész vörös szőnyeges eseményeken sem jelenik meg túl gyakran.
Forrás: George Clooneyt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a színész a Vészhelyzet óta olyan karriert futott be, hogy valószínűleg mindenki más irigykedve figyelte azt. Jelenleg viszont egy kicsit pihenteti a munkát, és több figyelmet szentel ikergyermekeire.
Forrás: Susan is az első orvosok között volt 1994-ben, amikor a Vészhelyzet elkezdődött. A színésznő azonban a kilépést követően nem igazán találta meg a nagy karrierhez vezető utat. Az elmúlt években egyáltalán nem vállalt szerepeket, sőt, a legutóbbi róla fellelhető fotó is 2016-ból származik. A színésznő egyszer volt házas, és két gyermeke született.
Forrás: A színésznő népes rajongótáborra tett szert a Vészhelyzet forgatása alatt, karakterének távozását pedig nagyon sokan sajnálták. De Juliannának karrier terén nincs oka panaszra, hiszen ő alakította A férjem védelmében főszerepét, valamint játszott a Maffiózókban és a Halálzónában is. Férjével 13 éve alkotnak egy párt, és egy fiuk született.
Forrás: Kerry Weaver karaktere igazán érdekes és izgalmas volt, 1995-től pedig állandó szereplője volt a sorozatnak. Az őt alakító Laura Innes számára viszont ez volt a legkiemelkedőbb munka, hiszen azóta csak kisebb szerepekben láthattuk. Legutóbb a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatban tűnt fel. A színésznő még a 80-as években szeretett bele egy foglalt férfibe, és ami csak románcnak indult, végül 1988-ban házassággal ért véget. Két gyermekük született.
Forrás: A színésznőt is régi motorosnak lehet nevezni, hiszen először 1995-ben tűnt fel a Vészhelyzet orvosai között. Gloria Reuben pedig láthatóan nagyon szeret Noah Wyle-lal dolgozni, hiszen együtt játszottak A titkok könyvtárában és az Éghasadásban is. Sőt, a színésznőt legutóbb a Mr. Robotban is láthattad. Magánéletét elég privát módon éli, mindössze annyit tudni, hogy egyszer volt házas.
Forrás: A színésznő 1997-ben csatlakozott a csapathoz, a történetben pedig Greene doktor mellett találja meg a boldogságot. Alex Kingston elsősorban azóta a Doctor Who egyik fontos szereplőjeként lett híres, de a mai napig újabb és újabb szerepeken dolgozik. Szerelmi életét nem lehet unalmasnak nevezni: Ralph Fiennes volt első férje, azóta pedig már kétszer házasodott újra.
Forrás: Lucy 1998-ban lett a sorozat egyik fontos karaktere, bár csak két évet töltött a Vészhelyzettel. Azóta inkább csak televíziós filmekben játszott. Magánéletére viszont nincs panasz, hiszen 1999-ben ment férjhez, és azóta két gyermekük született.
Forrás: Kovač doktor 5 évvel a kezdetek után, 1999-ben csatlakozott a Vészhelyzet csapatához. A sorozat lezárása után viszont csak egy-két filmben vállalt szerepet, és inkább a sorozatok világában maradt. Feleségével egy gyermekük született, kettőt pedig örökbefogadtak. 2006-ban elismerte, hogy románcba keveredett egy másik nővel, aki szintén gyermeket szült neki.
Forrás: Bár Abby is "csak" 1999-ben csatlakozott a sorozathoz, mégis sikerült az egyik legnagyobb kedvenccé kinőnie magát a karakternek. A színésznő sokat köszönhet a sorozatnak, hiszen ezt követően rengeteg filmben és sorozatban tűnt fel; legutóbbi alkotása A viszony, aminek óriási rajongótábora van.
Forrás: A színész már a sorozat végefelé, 2003-ban érkezett meg, és igazán szerethető figurát alakított. Ma már elsősorban a színészkedés mellett inkább szinkronhangként dolgozik (Amerikai Faterben és a Family Guyban is többek között), valamint saját dalokat ír. Magánélete már nem túl rózsás, hiszen háromszor volt házas, és háromszor el is vált, legutóbb épp tavaly. Első nejétől két gyereke született.
Forrás: Mindannyian emlékszünk még Pratt doktor szomorú távozására, a karakter ugyanis hamar rendkívül népszerű lett. Elsősorban inkább sorozatokban játszott azóta, hogy távozott a Vészhelyzetből, magánélete pedig szintén nem volt egyszerű. Első feleségével a válásuk rendkívül botrányos volt, és ezt követően következő barátnőjével sem volt túl jó a viszonya, annak ellenére, hogy gyerekük is született. Végül második felesége mellett találta meg a boldogságot, akivel azóta szintén vállaltak gyermeket.
Forrás: Linda Cardellini 2003-ban érkezett meg a Vészhelyzetbe, és elég népszerű karaktert sikerült megalkotnia. Karrierje pedig azóta is nagyon fut: feltűnt a Bosszúállókban, valamint rengeteg egyéb filmben és sorozatban, amelyek közül most épp a Dead To Me az egyik legnépszerűbb (folytatása hamarosan meg is érkezik). A színésznő az Így jártam anyátokkal Marshalljával, Jason Siegellel randizgatott öt évig, majd szakításuk után jelenlegi vőlegényével jött össze, akivel egy fiuk született.
Forrás: Az indiai származású doktornő 2003-ban lett a Vészhelyzet tagja, és öt évadon át dolgozott a sorozaton. A színésznő azóta általában rövidebb ideig maradt egy-egy sorozatban, de feltűnt a Feketelistában, A SHIELD ügynökeiben, sőt, még a 13 okom volt című sorozatban is. Férjével három évig voltak együtt, az esküvőn Vészhelyzetes kollégái is ott voltak, sőt, Maura Tierney adta őket össze, ám a házasság nem volt hosszú életű. Egy fiuk született, de utána egy nagyon csúnya válás következett.
Forrás: Tony rengeteg női szívet rabolt el, amikor 2005-ben a sorozat tagja lett. A színész már ekkor is elég híres volt, tekintve, hogy a Full House, a General Hospital és még megannyi sorozat főszereplője volt. Az utóbbi években sem sokat pihent, pedig lett volna rá oka: nemrég született meg kisfia második feleségétől.
Forrás: Úgy tűnik, Shane West rosszfiús kisugárzása ennyi év elteltével sem tűnt el. A színész jó pár évig volt tagja a Vészhelyzetnek, de már ezt megelőzően is megannyi szerepben láthattad. Ezért is volt furcsa, hogy mégsem sikerült nagy karriert befutnia, és inkább megmaradt a kisebb sorozatok mellett. Magánéletéről semmit sem tudni, csak annyit, hogy még sosem volt házas, és gyermeke sincs.