Galéria

Exek, akik barátok maradtak

Forrás:

Bár Anna Faris és Chris Pratt házassága 9 év után véget ért, közös fiuknak, Jacknek rengeteg programot szerveznek. Azt szeretnék, ha Jack életében nem törésként jelenne meg a válás és ezért mindent megtesznek. Rögtön a válás után is együtt ünnepelték a halloweent, ahová már a szülők új partnerei is elmentek.

 

 


Forrás:

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky kapcsolata nem ért véget, csak átalakult. A színésznő és a forgatókönyvíró egy év randizás után döntött úgy: jobban működnek csak barátokként. Mivel hasonló körökben mozognak természetes, hogy rendszerint együtt kell megjelenniük eseményeken, de ez egyáltalán nem zavarja őket. Sőt, Lawrence „drága barátjaként” utal a férfira.

 

 


Forrás:

Melanie Griffith és Antonio Banderas majdnem két évtizeden át voltak házasok. Így amikor 2015-ben elváltak, mindkettejük számára egyértelmű volt, hogy tartani fogják a kapcsolatot. A közösségi médián rendszeresen osztanak meg közös képeket és az ünnepeket is gyakran töltik együtt lányukkal. Bár a szülők elváltak, mégis egy család maradtak.

 

 


Forrás:

Annak ellenére, hogy már nem alkotnak egy párt, a közös gyerekük egy életre összeköti Fergie-t és Josh Duhamelt. Az énekesnő azt mondta: „Szeretem Josht… Ő a gyerekem apja... És ez egy olyan projekt, amiben mindig együtt leszünk.”

 

 


Forrás:

Taylor Kinney és Lady Gaga öt együtt töltött év után döntöttek a szakítás mellett. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a barátságuk is véget ért volna. Kinney még most is ellátogat Gaga koncertjeire, hogy támogassa az énekesnőt.

 

 


Forrás:

Heidi Klum és Seal számára a közös élet nem ért véget a válással. A párosnak 4 közös gyereke van, akikkel mindketten a lehető legtöbb időt töltik együtt. Emellett pedig együtt dolgoztak az America’s Got Talent egyik évadában és ez egyikőjüknek sem okozott problémát.

 

 


Forrás:

Bár Mariah és Nick Cannon 2014-ben elváltak két kisgyerekük miatt sok időt töltenek együtt. 2017-ben a Kid’s Choice Awardsra négyesben ment el a család és úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben a két sztár között.

 

 


Forrás:

Jennfer Lopez és Marc Anthony tíz év házasság után vált el egymástól. A kapcsolatuk a válás óta is meglepően szoros, leforgattak együtt egy reality showt és más közös munkákat is bevállalnak.

 

 


Forrás:

Jennifer Garner és Ben Affleck szakítása sokak számára megdöbbentő volt, hiszen a két színész Hollywood egyik álompárjának számított. A válás ellenére még mindig közel állnak egymáshoz, Affleck az Ellen showban azt mondta: „Jó barátok vagyunk és mindent megteszünk a csodás gyerekeinkért. Lehetne ezt máshogy csinálni?”

 

 


Forrás:

Csak mert egy kapcsolat véget ért, a közös zenei karriernek nem kell. Avril Lavigne és Chad Kroeger bár szakítottak kiadtak egy közös számot és képesek voltak barátokként együtt dolgozni.

 

 


Forrás:

Helena Bonham Carter és Tim Burton 13 év házasság után vált el, de a  kapcsolatuk nem csupán szerelmi alapú volt. A rendező imádja Carter színészi munkáját és előszeretettel szerepelteti a filmjeiben. Nem meglepő, hogy kettejük különleges viszonya a válásuk után is megmaradt.

 

 

 


Forrás:

Orlando Bloom és Miranda Kerr 3 év házasság után vált el, de a barátságuk megmaradt. Rögtön miután bejelentették a válást együtt kapták őket lencsevégre New York utcáin. Ez ékes bizonyítéka annak, hogy bár a kapcsolatuk már nem romantikus jellegű még mindig egy családot alkotnak a kifiukkal.