Galéria

Az alábbi 3 csillagjegy mondja ki legnehezebben egy párkapcsolatban: „szeretlek”

Forrás:

A Vízöntők imádnak flörtölni, kacérkodni, számukra a randevú is már-már hobbinak számít. Mindazonáltal, amennyire szeretnek szórakozni és váltogatják randipartnereiket, annyira nehéz dolguk van akkor, ha úgy érzik, megtalálták az igazit. Az bizony nekik idegen terep és mint olyan, kissé nehézkes is számukra, hogy megmutassák, mit is éreznek valójában. Jó ha tudod, hogy számára nem egyszerű kimondani, hogy szeretlek, viszont, ha megteszi, akkor nagyon is komolyan gondolja.


Forrás:

Jól tudjuk, hogy a Bak igazi magányos típus, ugyanakkor akárcsak a többi csillagjegy, ők is nagyon vágynak a szerelemre. De ez még nem jelenti azt, hogy mindent meg is tennének érte, vagyis kissé ördögi kör, mert bár nagyon vágynak a szerelemre, ők maguk nem igazán tudják teljesen átadni magukat az érzésnek. Sok időbe telik, míg ténylegesen megnyílnak, utána azonban keresve sem lehetne náluk megértőbb, romantikusabb és tisztább szeretettel szerető párt találni.


Forrás:

Mindig, minden téren első körben az eszükre hallgatnak, és sosem hagyják, hogy a szívük átvegye az irányítást. Megfontoltak, határozottak, és sosem ugranak bele hirtelen semmibe. Ugyanez jellemzi a párkapcsolatainkat is, az Ikrek csillagjegyűek, ha valakivel együtt vannak, akkor azt bizony nagyon komolyan is gondolják, ugyanakkor számukra hatalmas lépés kimondani azt a másiknak, hogy szeretlek. Előtte kis híján érvelést készítenek fejben, hogy meghozhatják-e ezt a döntést, hiszen nem szeretnek csalódást okozni a másik félnek.