Galéria

11 szívmelengető örökbefogadós történet hírességektől

Forrás:

Ryan Reynolds – Baxter

2009-ben sétált be egy menhelyre, de nem szeretett volna örökbefogadni egyetlen kutyust sem, mert egy barátjának keresett négylábú társat. Egy évvel később viszont elmondta, hogy annyira megtetszett neki a hatalmas golden retriever, hogy azt súgta a fülébe: „hé, menjünk innen!”. Aztán a kutya felugrott, bemászott a kocsiba, és azóta ő a legjobb barátja.


Forrás:

Amanda Seyfried – Finn

Szinte sehova nem megy négylábú kedvence nélkül, még a televíziós interjúkra is magával viszi az ausztrál juhászkutyáját. Az Instagramja pedig jó gazdihoz híven rengeteg közös fotóval van tele.


Forrás:

Jennifer Aniston – Sophie

Még kölyökkorában hozta el egy menhelyről a pitbullt. Állítólag olyan vízzel itatja, amiben öregedésgátló anyagok is találhatóak.


Forrás:

Bradley Cooper – Charlotte

Cooper is annyira szereti Charlotte-ot, hogy általában magával viszi minden forgatására.


Forrás:

George Clooney – Millie és Louie

Louie egy spániel, akit még évekkel ezelőtt fogadott örökbe a színész. Legújabb kutyusa pedig egy basset hound, a Millie. Imádja a mentett kutyákat, még a szüleit is meglepte egy négylábú baráttal karácsonyra!


Forrás:

Drew Barrymore – Douglass

A színésznőt sokan ismerik arról, mennyire szívén viseli az állatok sorsát. Több kutyust is örökbefogadott már, a legújabb családtagot Douglasnek hívják.


Forrás:

Jake Gyllenhaal – Atticus és Boo Radley

Mindkét kutyusát a Ne bántsátok a feketrigót! című könyv szereplőiről nevezte el. Egyébként a Túl a barátságon forgatása után döntött úgy, hogy örökbefogad két kutyát.


Forrás:

Kristen Bell – Lola

Két család is el szerette volna hozni a kutyust a menhelyről, ám végül Kristenhez került. Azt nyilatkozta róla, hogy teljesen olyan, mint ha a gyereke lenne.


Forrás:

Tom Brady – Fluffy

Tavaly fogadta örökbe a kutyust, akit a híres, az Oroszlánkirály inspirálta videóban mutatott be a világnak.

 


Forrás:

Zoey Deschanel – Zelda és Dot

Kutya nélkül sétált be egy menhelyre és két négylábúval jött ki onnan. Amikor ugyanis megtudta, hogy Dotnak egy tesója is a menhelyen lakik, őt is magával vitte.


Forrás:

Sandra Bullock – Poppy, Bebe és Ruby

Ő az örökbefogadás királynője, mivel 3 csivavát is megmentett, s mindhárman betegek. Poppy elvesztette egyik lábát egy balesetben, Bebének hiányzott az egyik szeme, Ruby pedig mellső lábak nélkül született. Szerencsére mindhárman szuper gazdit találtak!