Galéria

Megdöbbentő barátságok a sztárvilágból

Forrás: Talán a legfurcsább párost Martha Stewart és Snoop Dogg alkotják. A főzőműsorairól elhíresült Stewart és a rapper évek óta jó barátok, annak ellenére, hogy teljesen más körökben mozognak és 30 év korkülönbség van közöttük. A két híresség úgy tűnik, nagyon jól megérti egymást, közös műsort is csináltak Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party címmel.
Forrás:

Első ránézésre Jonah Hillben és Channing Tatumban nincs sok közös. De a két színész tökéletes példa arra, hogy nem szabad a külső alapján megítélni valakit. Hill és Tatum a 21 Jump Street forgatásán lettek jóban és azóta is elválaszthatatlan barátok.

 


Forrás:

Lena Dunham és Taylor Swift látszólag teljesen más világ. De ez nem állította meg őket abban, hogy barátok legyenek. A Csajok című sorozat írója és Amerika kedvenc popénekesnője igazi jóbarátnők. Dunham kiallt Swiftért, amikor a hírhedt Kanye West incidens történt. Az énekesnő pedig Dunhamnek köszönhetően kezdett foglalkozni a feminizmussal.

 


Forrás:

Két Ryan, két híres színész, két szívtipró. Könnyen gondolhatnánk, hogy a két férfi ellenséget lát a másikban. De Ryan Gosling és Ryan Reynold jó barátok, valószínűleg igazán jól megértik egymást. Van, hogy elfér két dudás egy csárdában…

 


Forrás: Beyoncé és Gwyneth Paltrow közeli barátnők, akik sok időt töltenek együtt. A színésznő rendszeresen elmegy Jay Z és Beyoncé koncertjeire, és több eseményen is együtt jelentek meg. Nem tudjuk, hogyan kezdődhetett ez a barátság, de az látszik, hogy mindketten értékelik a másikat.
Forrás:

Bár ez a páros is elég furcsának tűnhet, Eminem és Elton John jó barátok. A két zenész a 2001-es Grammy-n lépett fel együtt és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak. Állítólag amikor a rapper kábítószerproblémákkal küzdött, Elton John volt az egyik legnagyobb támasza.

 


Forrás:

Blake Lively és Florence Welch két nagyon különböző karakter, akik mégis jól kiegészítik egymást. A két barátnő sok időt tölt együtt, pár éve az újévet is közösen ünnepelték. Blake Lively és Ryan Reynolds esküvőjén pedig exkluzív koncertet adott a Florence and the Machine énekese.

 


Forrás:

Ellen DeGeneres a legnagyobb sztárokat hívja meg a talkshowjába és ebbe természetesen a Kardashianek is beletartoznak. A híres família tagjai rendszeresen szerepelnek a műsorban és az évek során jó barátságot kötöttek a műsorvezetővel. Közülük is kitűnik Kim, aki valóban szoros kapcsolatot ápol Ellennel.