Galéria

Weboldalak, ahonnan érdemes rendelned, ha tudatos vásárló vagy

Forrás: A sparklemonde.com kezdeményezése, a SPARK LE HOME-nak köszönhetően egy helyen böngészhetjük át és rendelhetjük meg 11 tehetséges tervező munkáját. Így biztos, hogy nem maradnunk le a legújabb darabjaikról.
Forrás: A környezettudatos mindennapokhoz az Zöldbolt.hu-ról könnyedén beszerezhetjük a kellékeket és tárolhatjuk ilyen kis csinos Peony design fonott kosárkákban.
Forrás: A digitalizált termelői piacon, az IttaSzezon! oldaláról könnyen feltölthetjük az éléskamránkat.
Forrás: Már nagyon vártuk és szerencsére meg is érkezett a hír, hogy egy hónap kemény munkának köszönhetően a wonderLAB kínálatát is elérjük online.
Forrás: A Panarom még hasznos csomagokat is összeállított számunkra, hogy megkönnyítsék és megszépítsék a karanténban töltött napjainkat.
Forrás: A kifli.hu oldalán az online bevásárlást könnyen elintézhetjük és a közeli lejáratú termékeik megrendelésével nem csak az élelmiszerpazarlás ellen tehetünk, hanem még spórolhatunk is.
Forrás: Kettő az egyben megoldás, hiszen hazai terméket vásárolva, környezettudatosan oldhatjuk meg a menstruációs időszak alatti szemét problémáját this is Redy bugyival.
Forrás: A messziföldről érkező árú helyett a hazai finomságokat ismertetné meg mindenkivel a NekedTerem.
Forrás: Az egyedi kézműves termékek készítőinek és célközönségüknek összehozása érdekében a Divat és Otthon PLACC online térben biztosít biztonságos "piaci mustrát" a legnagyobb online közösségi felületen.
Forrás: Ha pedig a JOY magazin szeretnétek megrendelni digitális verzióban, erre is van lehetőségetek!