Galéria

Híres párok, akik a hűtlenség ellenére sem szakítottak

Forrás:

A Szex és New York sztárja már 29 éve van együtt férjével, Matthew Broderickkel. Az évek alatt a kapcsolatuk sok mindenen keresztül ment, 2008-ban kiderült, hogy Brodericknek viszonya volt. A páros válás helyett rendbe tette a házasságát, azóta három gyerekük született.


Forrás: Nem sokan tennék meg a párjukért azt, amit Laura Louie megtett Woody Harrelsonért. Woody 2002-ben részegen belement egy négyesbe, amit az újságok is lehoztak, pár nappal később pedig Laurának kellett kifizetnie érte az óvadékot ittas vezetésért. A pár ekkor már 10 éve együtt volt, szakítás helyett inkább rendbe tették a kapcsolatukat.
Forrás: Amikor Bill Clinton volt amerikai elnökről kiderült, hogy viszonya volt titkárnőjével, Monica Lewinskyvel, a First Ladynek nem csupán a férje hűtlenségével kellett szembenéznie, hiszen az egész világ az ő házasságáról beszélt. Az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb botránya biztosan sok álmatlan éjszakát okozott a Clinton házaspárnak, de Hillary megbocsátotta Bill félrelépését, 46 éve házasok.
Forrás: Pink és Carey Hart házassága egy igazi se veled se nélküled kapcsolatként indult. Az énekesnő és a profi motocross-versenyző régebben folyamatosan összeveszett, szakított majd újra összejött egymással. Hart a 2000-es években félre is lépett, ami szintén nem tett jót a kapcsolatnak. Azóta sokat dolgoztak a házasságukon, két gyereket nevelnek együtt.
Forrás: Kevin Hart a CNN-nek adott rádióinterjúban vallotta be hűtlenségét. A színész elmondta, hogy félrelépett és bocsánatot kért Eniko-től. Eniko meg is bocsájtott, a páros 2017-ben összeházasodott és megszületett kisfiuk, Kenzo.
Forrás: Ozzy és Sharon Osborne 38 éve házasok, a kapcsolatuk pár évvel ezelőtt viszont mélyponthoz ért. A zenész 2016-ban rehabra került, szexfüggősége miatt. Sharon elmondta a People magazinnak, hogy Ozzy legalább hat nővel csalta meg őt az évek során. Egy ideig szünetet tartottak, de 2016-ban újra összejöttek és meg is újították az esküjüket.
Forrás:

David és Victoria Beckham már több, mint 21 éve házasok, négy közös gyerekük is született. A futballsztár és a Spice Girl kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, 2004-ben kiderült, hogy David megcsalta Victoriát egy másik nővel. Nem sokkal később az egyik dadusuk állította azt, hogy viszonya volt a focistával, de kiderült, hogy ez csak kitaláció és a házaspár beperelte a dadust. A nehézségek ellenére a pár képes volt rendbe tenni a kapcsolatát és továbblépni, azóta is együtt vannak.

 


Forrás: Beyonce és Jay-Z sokak szemében egy valódi álompár, ez azonban nem volt mindig így. Az énekesnő 2016-ban kiadott Limonade című albumában arról énekel, hogy Jay-Z hűtlensége milyen hatással volt a kapcsolatukra és az életére. A páros szereti a zenén keresztül megbeszélni a dolgokat, mert Jay-Z nemsokára kiadott egy bocsánatkérő albumot. Mostanra sikerült megbeszélniük a dolgokat, ha hinni lehet a képeknek boldogabbak, mint valaha.