Galéria

Sztárok, akik híresen jó barátságban állnak hosszú évek óta

Forrás:

Nicole és Naomi fiatal korukban ugyanabban a gimnáziumban és társulatban kezdték el próbálgatni a szárnyaikat. 1991-ben vagyis több mint 30 éve, végül egy közös filmjük forgatásán alakult ki közöttük szimpátia, amely az elmúlt évtizedekben olyan mély barátsággá alakult, hogy amikor csak tehetik támogatják egymást a munkában és a magánéletben is. 


Forrás: A két színész kapcsolata mesébe illő, ugyanis mindössze 10 évesen találkoztak egymással, amely végül az egész életükre nagy hatással volt. Néhány évvel később közösen kaptak Oscart a legjobb eredeti forgatókönyv kategóriájában. Azóta mindketten az A-listás sztárok listájának élén állnak és jelenleg is egy közös produkción dolgoznak. A hirtelen jött siker viszont egy percig sem volt kihatással a barátságukra. Sőt, mi több mindketten ott voltak egymásnak, amikor épp mélypontra került a magánéletük.
Forrás:

Aki nagy Dawson és a haverok-rajongó volt, az sejtheti, hogy a két színésznő a 2000-es évek legnépszerűbb sorozatának forgatásán találkoztak először. A közös munka során nemcsak a szériában, hanem a való életben is mély barátság alakult ki közöttük. Busy hosszú hónapokig Michelle mellett volt, amikor Heath Ledger meghalt. Egy interjúban pedig elárulták, hogy egy barátság is olyan, mint a legnagyobb szerelmek: ha nem táplálja közösen a két ember, akkor elmúlik. Így minden hónapban szerveznek közös találkozókat.


Forrás: Courteney Cox és Jennifer Aniston barátsága egyértelműen a Jóbarátok forgatása alatt alakult ki. Mindketten a sorozattal szereztek hírnevet, együtt élték meg a népszerűséggel járó jó és rossz dolgokat, a válásaikat és a boldog pillanataikat is. Ennek már lassan 30 éve, a barátságuk pedig azóta csak még erősebb lett. Egy interjúban elárulták, hogy soha nem hagyták egymást cserben és nincs olyan hét, hogy legalább ne beszéljenek telefonon egymással.
Forrás:

1999-ben találkoztak először az X-Men forgatásán. A franchise-ban igaz, hogy ősellenségeket játszottak, de az életben a legnagyobb és legszebb barátság köttetett a két színész között. Ennek már közel 24 éve, ők pedig azóta is egymás életének részei. Olyannyira, hogy Patrick és a családja is óriási hangja lett az LMBTQ közösségének, akárcsak a nyíltan meleg Ian. Ilyen egy igaz barátság!