Galéria

Ebből tudhatod, hogy a srác unaloműzés céljából írt rád, vagy tényleg érdekled

Forrás: Egy olyan pasi, aki tényleg szeretné tiszta lappal újrakezdeni a kapcsolatotokat, biztosan szóba hozza a múltban történt dolgokat. Azokat a dolgokat, amiket rosszul csinált, és azóta már megbánt. Ha bocsánatot kér miattuk, és belátja, hogy hibát követett el, valószínű, hogy sokat gondolkodott rajtuk, és őszintén sajnálja őket. Mindig pozitívum, ha a komolyabb témáktól nem ijed meg!

Ezzel szemben egy olyan srác, aki csak unaloműzés miatt írt rád, ezt a témát tutira kerülni fogja, és bocsánatkérésre biztosan nem kerül sor az ő részéről! Ő ugyanis nem akarja, hogy negatív képet fess róla, helyette inkább irányítani akarja azt, hogy milyennek látod őt. Emiatt a múltbeli témákon hamar továbbugrik, és inkább arról kezd el beszélgetni, hogy milyen jól nézel ki az új fotódon. Ne lepődj meg, hogy amikor rád ír hosszú hónapok után először, egy sima "mi a helyzet?"-tel indít, mintha mi sem történt volna az elmúlt időszakban!
Forrás: Ha az exed rád ír a semmiből, valószínűleg te is felteszed neki a kérdést: miért? A válaszára viszont nagyon figyelj, hiszen sokat elárul erről. Ha komolyan érdeklődik, lesz rá konkrét oka, és kicsit részletesebben is leírja ezt, nem pedig két szóval tudja le.

Ezzel szemben a komolytalan udvarlók nem nagyon térnek ki rá részletekbe menően. "Eszembe jutottál", vagy "rég beszéltünk", és ennyivel le is tudják a dolgot, ami ebben az esetben az "unatkozom, nincs jobb dolgom" szinonimája.
Forrás: Ha egy srác komolyan érdeklődik irántad, hidd el, mindent elkövet, hogy a beszélgetésetek érdekes legyen. Azaz folyamatosan feldob új témákat, mindenre reagál, és nem csak egy-egy szóval, szmájlival vagy mondattal. Valószínűleg gyűjtenie kellett a bátorságát azért, hogy rád merjen írni, és ha már ezt megtette, biztosan nem szalasztja el a lehetőséget az érdektelen válaszokkal.

A másik típus viszont biztosan nem csak veled beszélget. Ha csak unalomból írt rád, akkor sajnos tuti, hogy rajtad kívül még csetel pár másik lánnyal is, ezért a figyelme többfelé osztódik. Azaz hosszas válaszokat nem kapsz tőle, új témákat nem igazán dob fel, és könnyen érdektelenné válik, pláne ha látja, hogy nem igazán vagy nyitott a "szórakozásra" vele.
Forrás: Az a srác, aki tényleg nem csak a házi karantén idején szeretne veled unaloműzésképp beszélgetni, tenni fog azért, hogy egyik szintről a másikra lépjetek. Ideális esetben ez találkozást jelentene, de most nincs rá lehetőség, ezért más módszerekhez folyamodik. Feldobja, hogy beszélhetnétek telefonon, esetleg videócsetelhetnétek, és már meg is beszéli veled, hogy ha végre találkozhattok személyesen, hova fog elvinni randizni.

Az a srác, aki csak unatkozik, ilyeneket nem fog tenni. Neki a minimum tökéletesen elég, azaz a csetelésnél tovább biztosan nem megy. Telefonálás, videócsetelés a részéről szóba sem jöhet, és ha beszéltek is egy későbbi találkozóról a koronavírust követően, hamar kiderül, hogy nem nem romantikus randit talált ki, hanem egy közös filmnézés a lakásán.