Galéria

7 ruhadarab, amit már évek óta nem viselhet Katalin hercegné

Forrás:

A királyi család tagjait valószínűleg sosem fogod mélyen dekoltált ruhában látni! Náluk ugyanis az a szabály, hogy semmi olyat nem vehetnek fel, ami túlságosan kivágott lenne. Inkább a klasszikus vonalakat, garbókat részesítik előnyben!

A fenti kép még jóval esküvőjük előtt, 2006-ban készült a hercegnéről, amikor jótékonysági lovaspóló meccsen vett részt, és még nem kellett betartania a "nincs dekoltázs" szabályt.


Forrás: Katalin hercegné ritkán visel olyan szandált, ami látni engedi lábujjait, de ha mégis így tesz, biztos, hogy a magas sarkat választja mellé. Nagyon ritka esetekben pedig a wedge szandált; bár ezt kizárólag csak akkor, amikor a királynő nincs ott. Hogy miért, ITT elolvashatod.

Ennek oka, hogy a lapos talpú szandálok nem tartoznak a királyi család által viselhető lábbelik közé, és ha valaki mégsem vágyik sarkakra, inkább balerinát vagy sportcipőt kap fel. Katalin hercegnére is igaz ez, bár ő szinte mindig a klasszikus magas sarkút viseli, ahogy azt a fotón is láthatod!
Forrás: Feltűnt, hogy sosem visz magával Katalin hercegné nagy méretű táskát? Nem véletlenül! A királyi család tagjai ugyanis csak kicsi kézitáskával jelenhetnek meg a nyilvános eseményeken. Ezt egyébként arra használják, hogy elkerüljék a kínos kézfogásokat, és ne álljon elő az a probléma, hogy nem tudnak mihez kezdeni a kezeikkel. Sőt, Erzsébet királynő ezzel üzen a testőreinek is!
Forrás: Az sem mindegy, milyen anyagból van a ruha! Azokat, amik nagyon könnyedén gyűrődnek, kénytelenek máskor viselni, a nyilvános eseményeken ugyanis nem értheti ilyesfajta negatív kritika őket. Diana hercegnő menyasszonyi ruhájára ez például nem volt igaz, őt eléggé kritizálták is azért, hogy nem jól választotta ki ruhájának anyagát. IDE KATTINTVA megnézheted, pontosan mi volt a gond vele.
Forrás: Mielőtt egybekeltek volna, Katalin hercegné előszeretettel viselt nagy méretű öveket, leginkább farmernadrághoz. A lagzit követően viszont ezt is lecserélte, és ma már csak visszafogott övet láthatunk rajta - már ha egyáltalán vesz fel övet. Mivel főképp szoknyát hord, ez nem túl jellemző.
Forrás: Hacsak nem temetésre mennek, vagy kifejezetten olyan eseményre, ahol ez belefér, a királyi család tagjai nem viselhetik ezt a színt olyan rendezvényen, ami fényes nappal zajlik. Ez azért van így, hogy a tömegben könnyebb legyen őket észrevenni.

Az esti eseményeken, például gálákon viszont nekik sem tilos, így Katalin hercegné is választotta már párszor ezt a színt a változatosság kedvéért.
Forrás: Talán nem meglepő, hogy ha a miniszoknya tiltólistás, akkor a rövidnadrág is az. Pedig anno Katalin hercegné is szívesen viselte ezt a ruhadarabot, pláne egy jó bulihoz!