Galéria

14 dolog, amit a kutyád szeretne, ha tudnál róla

Forrás:

Ez nem jelenti azt, hogy mindent hagyj rám, de tudnod kell, hogy nem azért nem fogadok szót, mert nem tudom, mit kellene csinálnom. Jól kiképeztél engem, egyszerűen csak ahhoz van kedvem, hogy lázadjak.


Forrás:

Nem vagyok képes annyiféle érzelemre, mint te, és nem értem meg, amikor bűntudatot próbálsz kelteni bennem. De ilyenkor általában emelt hangon beszélsz, attól pedig elkedvetlenedem. Kérlek, beszélj hozzám határozottan, de kevésbé keményen.


Forrás:

Nevetsz, ha rád ugrom, de ha séta közben ugrok rá egy idegen emberre, akkor meg dühös vagy. Kire ugrálhatok fel? Felmehetek a kanapéra vagy sem? Kérlek, döntsd el és ahhoz tartsd magad. Én csak azt szeretném, hogy te boldog légy.


Forrás:

A farokcsóválás nekem egyfajta kommunikáció. Néha azt jelenti, hogy boldog vagyok, máskor viszont azt, hogy félek, bizonytalan vagy mérges vagyok. Szánj rá időt, hogy megtanuld, mikor mit jelenthet, ha csóválom a farkam.


Forrás:

Amikor beszélsz hozzám, nem értem a szavaidat. Értem viszont a hanghordozásodat. Úgyhogy beszélj csak hozzám azon a magas hangon, amit nekem tartogatsz. Azt bírom.


Forrás:

Ha észreveszed, hogy vonyítok vagy megpróbálok elbújni, akkor valószínűleg valami rossz történik majd, például vihar lesz vllámlással. Egyszerűen megérzem ezeket a dolgokat. Elmehetnék akár meteorológusnak is.


Forrás:

Ha jutifalatot adsz, mert valami jót csináltam, akkor tovább folytatom azt a jó dolgot, mert imádom a jutifalatot. De ha csak kiabálsz velem és mutogatsz dolgokra, amikor valami rosszat csináltam, azt nem fogom megérteni, és valószínűleg folytatom a rosszalkodást.


Forrás:

A leheletem valószínűleg sosem lesz kellemes illatú... bocs. De ha a szokásosnál is büdösebb, akkor lehet, hogy a fogam szuvas, az ínyem gyulladt vagy valami más egészségügyi problémám van. Ugyan nem rajongok érte, de most mégis jobb lenne, ha elvinnél az állatorvoshoz.


Forrás:

Kedvelem a társaságot, de nem a tömeget. Ilyenkor túl sok inger ér és megijedek, főleg ha sok ember verseng a figyelmemért. Ha akkora lennél, mint én, te is hasonlóan éreznéd magad a sok hosszúlábú között.


Forrás:

A szokás rabja vagyok és nem kezdek el csak úgy új dolgokat csinálni, mint te. Úgyhogy ha feltűnik, hogy másképp viselkedem, akkor annak valószínűleg oka van. Lehet, hogy beteg vagyok és orvoshoz kell vinned.


Forrás:

Ezért rángatóznak a lábaim, amikor alszom. A tieidhez hasonlóan az én álmaim is életszerűek, valószínűleg a szabadban rohangászom vagy a teniszlabdát viszem vissza neked.


Forrás:

Ez nem jelenti azt, hogy mindent hagyj rám, de tudnod kell, hogy nem azért nem fogadok szót, mert nem tudom, mit kellene csinálnom. Jól kiképeztél engem, egyszerűen csak ahhoz van kedvem, hogy lázadjak.


Forrás:

Csak azért, mert az agyam már nem olyan könnyen formálható, mint kölyökkoromban, még nem lehetetlen, hogy új dolgokat tanuljak meg. Egyszerűen csak kicsit több időre van szükségem, hogy megértsem a dolgokat, úgyhogy légy türelmes velem.


Forrás:

Persze néha akkor ásítozom, amikor már nagyon fáradt vagyok, de ásítok akkor is, ha félek, izgatott vagyok vagy túl sok inger ér. Ha sokat ásítok, akkor figyeld meg a környezetemet. Lehet ott olyan dolog, ami megijeszt vagy felidegesít? Ha nem bírom a helyzetet, akkor légy szíves ments ki belőle.