Galéria

Tuti tippek a gardróbod rendszerezéséhez

Forrás:

Érdemes stílus szerint rendszerezni (és azon belül akár árnyalatonként), így egymás mellé kerülnek a blézerek, nyári ruhák, dzsekik és azok a vékonyabb pulcsik is, amiket nem szívesen gyűrnél össze. Szem előtt tarthatod azt, hogy könnyen kézre álljanak azok a kedvenceid, amiket a legtöbbször hordasz, és ne okozzon kapkodós keresgélést ha egy nyári ruha mellé egy farmerdzsekit keresel.


Forrás: A vastagabb téli pulcsikat nem kell vállfára tenned, hiszen túl sok helyet foglalnak és nincs is minden szezonban szükséged rájuk. Így ha nincs vákuumzsákod erre a célra, akkor hajtogasd őket be egy polcra, hiszen anyagukat tekintve nem kell attól félned, hogy túlságosan összegyűrődnek majd. A farmerokat is nyugodtan polcra kerülhetned, akár színek szerint válogatva.
Forrás: A pizsamákat, edzőruhákat és otthoni "játszós" darabokat hajtogasd picire, vagy görgesd össze egy fiókba, így minél több dolgot tudsz egy helyre összerakni.
Forrás: Nagyon hasznos, ha szépen egy helyre, ám mégis külön fakkokba kerülnek a fehérneműk és a zoknik. Neked is könnyebb kikapni egyet, mint feltúrni egy egész fiókot. Egy dologra viszont figyelj, hogy bizonyos időközönként ezeket a tárolókat is tisztítsd meg.
Forrás: Ízlésesen felkötve akár textúra szerint válogatva.
Forrás: Egyes darabokat biztosan polcra teszel majd, de sok elfér majd a fogasok alatt is. Az előző elvek mentén szedd külön őket stílusok szerint. Az se baj, ha valamelyiknek még megvan a doboza, mert neked is könnyebb helyet találni neki - sőt még rá is pakolhatsz egy másik darabot.