Galéria

14 sztár vagány arctetoválással

Forrás: Cindy Crawford egykori szupermodellnek nemcsak a lánya, Kaia a jóvágású, hanem fia, Presley is. A fiatalember egyelőre még nem olyan sikeres a modellszakmában, mint anyukája vagy nővére, de azért ígyis bő félmillió követője van Instagramon.
Idén főként azért írtak róla a lapok, mert a „Misunderstood” (félreértett) szót tetováltatta a szeme alá a sztártetováló Jonathan "JonBoy" Valena-val, ráadásul mindezt élőben is közvetítették a képmegosztó oldalon. Presley bár modellkedni szeretne, nem bánta meg a döntését: „Ha azt gondoltam volna, hogy ezzel tönkreteszem az arcomat, akkor nem vállaltam volna be” – vallotta be.
Forrás: Tudtad, hogy a szuperszép és szupermodell Gigi és Bella Hadidnak van egy kisöccse? Ismerd meg a szintén modellkedő Anwart, aki idén márciusban mutatta be Instagramon az arctetkóját: három apró pöttyöt a szeme alatt.
Ez a szimbólum a folyamatos fejlődést, valamilyen befejezetlen feladatot jelent.
Forrás: Sokak kedvence volt Amandy Bynes a 2000-es években. Olyan felejthetetlen filmekben játszott főszerepet, mint a Micsoda srác ez a lány!, amelyben Channing Tatum volt a párja. Később drog- és alkoholproblémái lettek, azonban néhány éve tiszta és állítólag ismét forgat. Ő 2019 decemberében villantotta meg az arctetkóját: egy szívecskét a bal arcájának közepén.
Forrás: Az énekes Chris Brown nagy tornacsuka-gyűjtő. Ez a szenvedélye inspirálta legújabb tetoválását is: nem mást, mint egy Air Jordan 3-at tetováltatott a jobb arcára Joaquin "Ganga" Lopez-zel. Az arctetkót (amely felett egy korábbi ábra, egy háromszög is látható) először 2020 januárjában mutatott meg a nagyérdeműnek a Grammy díjátadón.
Forrás: Justin Bieber több arctetoválással is büszkélkedhet: a bal szeme sarkában egy aprócska kereszt bújik meg, míg a másik oldalon, a szemöldöke felett a „grace” (kegyelem) felirat húzódik meg.
Az első minta, amelyet még 2017-ben szerzett, a vallásosságára utal, míg a 2018-ban beszerzett szócska feleségére, Haily Baldwinra utal, aki szintén ugyanezt varratta magára közös barátjuk, Bang Bang által.
Forrás:

A Manic c. szám előadója, Halsey jó példa arra, hogy egy arctetoválás is lehet diszkrét és nőiesen finom. Az énekesnő még 2018-ban tetováltatott a bal füle elé egy francia kártyapakliból ismert káró dáma jelet (Q betű, alatta egy rombusz).

 

 


Forrás: A tetoválóból lett realitysztárból sminkguruvá avanzsált Kat Von D bal szeme mellett, a halántékon számtalan csillagtetoválást visel. Kat szerint ez a minta segít neki abban, hogy a rengeteg tetkóval is megőrizze a nőiességét.
Forrás: Az egykori profi bokszoló, Mike Tyson az egyike volt azoknak a hírességeknek, akik az arcukra tetováltattak. A maori (új-zélandi őslakosok) harci tetoválásokra hajazó motívum azóta szinte önálló életre kelt: még a Másnaposok 2. részében is ezt tetováltatta magára az egyik főszereplő.
Forrás: Kanye West korábbi kedvese, Amber Rose mindenkit meglepve hétéves fia két becenevét, a Slash-t és a Bash-t tetováltatta a homlokára. A modell a fanyalgásokra csak annyit mondott, hogy nem érdekli a külseje, mert csak az számít, ami belül van.
Forrás: A rapper Post Malone számtalan tetoválással (köztük több arcon levővel) is büszkélkedhet: többek között szögesdrót, három Playboy-nyuszi, „Stay Away” (maradj távol) felirat, kard, csörgőkígyó díszíti (?) a fizimiskáját. A kollekció legújabb, de valószínűleg nem legutolsó darabja egy véres láncfűrész, melyet 2020 februárjában szerzett.
Forrás: A Backstreet Boysos Nick Carter balhés öccse, Aaron is új tetoválással „ünnepelte” azt, hogy sokévnyi drogozás után elvileg tiszta életet kezd. 2019 szeptemberében A mitológiai Medúzaként ábrázol Rihannát varratta az arcára (ami a popdíva 2013-as GQ címlapja alapján készült), egy „love” (szerelem) felirat és egy félhold társaságában.
Forrás: Az énekesnő arctetkója az elegánsabbak közé tartozik. Kehlani szeme melletti felületet egy apró papírrepülő díszíti, ami azt sziimbolizálja számára, hogy mindig szárnyaljon magasan.
Ezen kívül van még 4 pont a szemei köré tetoválva, és egy „Espíritu Libre” felirat a jobb halántékára, ami „szabad szellemet” jelent.
Forrás: Lil Wayne szinte minden évben újabb alkotásokkal gyarapítja arctetkós „gyűjteményét”. Jelenlegi állás szerint ezen ábrákkal büszkélkedhet: a bal arcán legalább 9 csillag, a szemhéjain „fear God” (istenfélő) felirat áll, két szeme között a c betű (ami az anyukája, Cita és a saját vezetékneve, Carter előtt tiszteleg), a jobb szeme alatt kettő könnycsepp, a jobb szeme fölött „I AM MUSIC” felirat (én vagyok a zene). A bal arcán „misunderstood” (félreértett)  szó áll, három pont, egy törzsi szimbólum, egy kereszt, egy béke-jel, egy rakéta, egy villám keresztezi a homlokát. Ezen kívül – a szülővárosa miatt– még egy „Orleans” felirat és egy cserkészliliom is díszíti a pofiját.
Forrás: A rapper és producer-mogul Gucci Mane kollégáihoz hasonlóan kifestőkönyvnek is beillene: testén nehéz szabad felületet találnia az egyszeri nézelődőnek. A jobb arcát egy hatalmas, több gombócos fagylalttölcsér dekorálja, amely 2011-ben került a helyére. Gucci sajtósa, Kali Bowyer szerint azért, mert a rapper így szerette volna a rajongóit emlékeztetni arra, hogy merjenek élni.