Galéria

Vámpírnaplók: mi lett a finálé óta a színészekkel?

Forrás:

A Vámpírnaplók egykori főhősnője már a sorozat vége felé érezte, hogy kezd betelni nála a pohár, szünetre lenne szüksége. Így előbb a sorozatot hagyta maga mögött, majd egy kicsit a showbizniszt is. Egy-két kisebb film után aztán úgy tűnt, hogy sikerült kibújnia a vámpíros skatulyából és leforgatta a Fam című sitcom sorozatot, ám alig egy évad után elkaszálták a műsort.


Forrás:

A színész a Vámpírnaplókban hol előtérbe került, hol pedig megbújt az izgalmas cselekményszál hátterében, na most a karrierje is valahogy így alakult. Több kisebb szerepet után feltűnt a Legacies: A sötétség örökségében, majd jött a fordult, ugyanis 2019-ben megkapta a Dare Me cím sorozat egyik szerepét, ami hozott egy kis stabilitást a mindennapjaiba.

 


Forrás:

A színész, aki tökéletesen beleragadt Alaric Saltzman szerepébe. Miután véget ért a Vámpírnaplók, indult is a The Originals spin-off-ja, a Legacies: A sötétség öröksége amiben ismét hozza a régi jól bevált karakterét. Mindemellett 2018-ban feleségül vette kedvesét Kiley Cascianot, aki azóta már második közös gyermekükkel várandós.


Forrás:

Az egyik leginkább foglalkoztatott színésznő az egykori csapatból Kat, aki bár egyelőre nem Oscar-díjas alkotásokban kapott szerepeket, ám többek között a Netflix saját gyártású filmjeiben is visszatérő karakter – a The Holiday Calendar és A karácsonyi lovag is nagy siker volt a maga műfajában.


Forrás:

A színésznő még javában forgatta a Vámpírnaplókat, amikor teherbe esett, a forgatókönyvírók pedig kapva kaptak a lehetőségen és beleírták a történetbe a babavárást. Többek között ennek is köszönhető talán az, hogy a Legacies: A sötétség örökségének ilyen nagy sikernek örvend most. Candice azonban elsősorban most az anyaság szerepében fürdőzik két gyermek mellett. Férjével 2022 tavaszán adták be a válókeresetet.


Forrás:

A nők egyik nagy kedvence sem vált hirtelen szupersztárrá a mozi világában, ám mentségére szóljon, hogy korábban is jelezte, szeretne egy kicsit több időt tölteni a családjával. Szóval felesége, és kislánya mellett egy jó ideig főállású apukaként éldegélt, majd leforgatta a V-Wars – Vérháború című sorozat első évadát – és sajnos itt meg is áll a sztori, ugyanis kiderült, hogy abból sem kért be a stúdió több évadot… Paul Wesley-vel viszont nemrég közös bourbont dobtak piacra!


Forrás:

Ha valakinek bejött a Vámpírnaplók utáni élet, akkor az Paul! A Mondj egy mesét című pszichothriller ugyanis hatalmas sikernek örvend a rajongók körében, már a második évada is kifutott. Mindemellett pedig a magánélete is szárnyal, 2019-ben feleségül vette Ines de Ramont.