Galéria

A koronavírus alatt a királyi család tagjai ezeken a helyeken karanténoznak

Forrás: A királynő 19-én kezdte meg tavaszi szünetét Windsorban, egy héttel a tervezett időpont előtt a koronavírusra való tekintettel. Természetesen imádott kutyáival érkezett a helyszínre, Fülöpöt kicsivel később repülővel hozták el a kastélyhoz.

Persze II. Erzsébet királynő így sem pihen túl sokat, hiszen folyamatosan dolgozik, telefonon tart megbeszéléseket, sőt, egyes források szerint a tévében is üzenni fog az embereknek. Ez azért is számít különlegességnek, mert uralkodása során mindössze háromszor került ilyenre sor (a karácsonyi videóüzeneteket most ne vegyük bele): az 1991-es öbölháború, Diana hercegnő halála, valamint az anyakirálynő halála miatt.
Forrás: Bár Kamilla tesztje egyelőre negatív, ő mégis úgy döntött, hogy férjével szeretne a karanténba vonulni. Mivel Károly herceg a betegség ellenére jól érzi magát, kórházba nem kellett vonulnia; helyette Skóciában található otthonukban, Birkhall birtokon tartózkodnak. A kastélyt Károly még 2002-ben, az anyakirálynő halála után örökölte meg, és a nyarakat gyakran töltik itt feleségével. Elszigeteltsége miatt választották ezt karanténjuk idejére.
Forrás: Katalin, a gyerekek és Vilmos szintén nagyon komolyan veszik a jelenlegi helyzetet, ezért Norfolkban, Anmer Hallban vannak, ahol amúgy is gyakran töltik a hétvégéket és iskolai szüneteket.

A 18. századi épületet még a királynő ajándékozta nekik 2011-ben esküvőjük alkalmából, és hosszú éveken át életvitelszerűen is itt éltek. A hatalmas épülethez ugyancsak nagy kert is tartozik, ahol anélkül sétálgathatnak, hogy bárki látná őket. Sőt, ezen a helyen gyakran fotózza Katalin a gyerekeket, így nem kizárt, hogy most is ezzel a hobbijával tölti az idejét.
Forrás: Meghan és Harry eredetileg Kanadában kezdték meg a karantént, a képen látható épületben. Azóta viszont átköltöztek Los Angelesbe, de hogy hova, az egyelőre még titok. Mindenesetre biztos, hogy itt is igazán klassz volt eltölteni néhány hónapot!