Galéria

Orvosok, nővérek üzenetei a kórházból: mi értetek dolgozunk, ti maradjatok otthon értünk

Forrás: „Mindennek ki vagyunk téve értetek! Segítsetek! Vigyázzatok ránk – én is vigyázok rátok!”
Forrás:

„Én bejöttem dolgozni érted! Te maradj otthon, kérlek, érted?” 


Forrás:

„Aki azt gondolja, hogy 'velem nem fog megtörténni', az lesz a következő fertőzött! Maradjatok otthon!!” 


Forrás: A maszk lenyomata, ha sokáig viseli az ember
Forrás: Üzenet Új-Delhiből is
Forrás: Újabb maszknyom
Forrás: Ő nem teheti
Forrás:

„Csak hogy felvidítsuk kicsit szomorú szívünket. Hiányzik a családunk, úgyhogy segítsetek nekünk egy kicsit! Élvezzétek a karantént és a home office-t, hogy a COVID-szezon hamarabb véget érjen, mint gondoljátok.” 


Forrás:

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetnek ezt az üzenetét pár nap alatt csaknem 20 ezren osztották meg:

„#veletekvagyunk

Mi tudjuk, hogy milyen egy intenzív osztályon, súlyos betegséggel küzdő ember ágya mellett állni. De el sem tudjuk képzelni, milyen lehet most azoknak az orvosoknak, ápolóknak, akik a koronavírussal fertőzötteket gyógyítják. Szerettünk volna kávét, csokit, gyümölcsöt, bármi küldeni Nektek, kollegák, de felajánlásunk annyira meghatotta Tóth Tamást, a dél-pesti egyesített kórház ápolási igazgatóját, hogy csak annyit tudott mondani, már az is elég, hogy ez valakinek az eszébe jutott. Büszkék vagyunk Rátok, és az intenzív osztályunkról üzenjünk: tartsatok ki, mert ti vagytok a legjobbak, a legerősebbek. Ti megcsináljátok. Mi nagyon szurkolunk nektek, akik láthatatlanul harcoltok értünk. Köszönjük, hogy vagytok!

Csatlakozz hozzánk és üzenj azoknak, akik most is ott vannak és helyt állnak!”


Forrás:

„Nem tudja senki a nevüket, és beöltözve már az arcuk is felismerhetetlen. Ők azok az orvosok, ápolók, akik a szívbetegekért dolgoznak most is. Munkatársaink, akik nem maradhatnak otthon. Ők arra esküdtek, hogy minden körülmények között gyógyítanak. Pedig nekik is van szívük. Ők is aggódnak a gyermekeikért, a szüleikért, és mégis a betegek mellett vannak. A mi hőseink!” A GOKI olyan szenvedélyesen biztató üzeneteket közöl a Facebook-oldalán, hogy már csak ezért is érdemes bekövetni.