Galéria

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy ennyire fittek

Forrás: Olivia már azelőtt elég jó formában volt, hogy megkapta volna az X-Men egyik szerepét, ám ekkor még nagyobb fokozatra kapcsolt.

Hogy javítson fizikumán, keményen sportolni kezdett, odafigyelt az étkezésre, és sikeresen csúcsformába hozta magát! Nemrég megszületett első gyermeke, de most is lenyűgözően néz ki!
Forrás: Az Agymenők színésznője imád a természetben lenni, ráadásul megőrül a lovakért, ezért gyakran jár lovagolni is. Noha önmagában már ez sem kevés mozgás, nemrég elárulta, hogy hetente háromszor biztosan elmegy a személyi edzőjéhez is.
Forrás: Noha korábban is figyelt magára, amikor megkapta a Marvel kapitány főszerepét, Brie Larson még inkább kezébe vette az irányítást. Olyan kőkemény edzésbe kezdett, hogy simán el tudott tolni még egy Jeepet is (erről videót tett fel a netre), de a 180 kg-os súlyzóktól és a hegymászástól sem riadt vissza. Le a kalappal előtte!
Forrás: A Galaxis őrzőinek színésznője nem az a típus, aki gyakran pózolna bikiniben, pedig lehetne rá oka. Elmondása szerint nagyon szereti a magas intenzitású edzéseket, majd egy kis jógával szokott lelassítani, és így tartja magát szuper formában.
Forrás: Karrierje kezdetén Kate sem volt csúcsformában, sőt, amikor az Underworld forgatására készült, még futni is alig bírt. Azóta alaposan nekifeküdt a témának, rengeteget sportolt, és mai napig őrülten fitt formában van!
Forrás: Férje, Chris Hemsworth is elmondta már, hogy felesége még nála is sokkal fittebb és kitartóbb az edzésekben. A színésznő idén tölti be a 44-et, de bőven letagadhatja a korát, pláne, ha fürdőruhában van. Nagyon odafigyel a diétára és az állandó mozgásra, ennek pedig meg is van az eredménye.
Forrás: Noha nemrég született meg kisfia, Eva Longoria pár hónap alatt még jobb formába hozta magát, mint előtte. A színésznő elmondta, hogy sokat fut, pilatesre jár, jógázik, és persze a súlyzós edzések sem maradhatnak el nála.
Forrás: Tudtad, hogy a középiskolában Nina profi gimnasztikás volt? Atletikus alakját részben ennek is köszönheti, de az első valóban látható izmokat csak a Vámpírnaplók végére sikerült magára szednie. Rutinját edzős koktélnak is nevezi, azaz keveri egymással a jógát, futást, súlyzózást, boxolást és csoportos foglalkozásokat.