Galéria

5 sztárpár, akik bebizonyították, hogy a távkapcsolat működőképes is lehet

Forrás: Troian és Patrick eleinte úgy érezték, a karrierjükre szeretnének fókuszálni, így csak nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni. A színésznő idejét lekötötte a PLL forgatása, míg Patrickét a Briliáns elmék, emiatt egyszer még szakítottak is. De nem sokáig bírták egyedül, és végül 8 év után egybekeltek.
Forrás: Bár pletykák mindig is voltak kapcsolatukról, valamint David félrelépéseiről, a Beckham-házaspár mindig azt hangoztatta, hogy nagyon boldogok együtt. Pedig a kezdetek kezdetén nem volt olyan egyszerű összehozniuk egy-egy randit. Amikor ugyanis járni kezdtek, David Kaliforniában élt, míg Victoria Londonban tengette napjait, és több ezer kilométer választotta el őket egymástól. Szerencsére sikerült leküzdeniük a távkapcsolat okozta nehézségeket, és ma már több, mint 20 éve házasok, négy gyermekkel.
Forrás: Egy időben megviselte őket a távolság, na meg persze az eltérő időzónák. Austin ugyanis munkája miatt kényszerült egy másik kontinensre, Vanessa pedig nem titkolta, hogy mennyire rosszul viselte mindezt. Ezen már túl vannak, és továbbra is boldogok együtt!
Forrás: Ashley Graham és Justin Ervin nemsokára szülői örömök elé néznek, amiről 2010-ben talán maguk sem hitték volna, hogy így lesz. A sztárpár ugyanis eleinte távkapcsolatba kényszerült, tekintve, hogy a modell New Yorkban élt és dolgozott, míg Justin a kontinens másik felén, Los Angelesben lakott. Bár emiatt nem tudtak gyakran találkozni, azért igyekezték kihozni a maximumot ezekből a randikból, és Ashley szerint ettől még kicsit izgalmas is lett a kapcsolatuk.
Forrás: Blake Lively és Ryan Reynolds eleinte nagyon jó barátságban álltak egymással, majd később, amikor szerelem szövődött közöttük, a távkapcsolat mellett döntöttek. Ez érthető is, hiszen mindketten elég elfoglaltak és népszerűek voltak, állandóan forgattak, és nehéz volt összeegyeztetni a magánéletüket. Végül rájöttek arra, hogy az egymás iránt érzett szeretett ennél is fontosabb, így egyezséget kötöttek, hogy nem hajlandóak egyszerre dolgozni, pláne nem két külön helyen. Ha például épp Blake forgat Kanadában, akkor Ryan és a gyerekek odautaznak arra az időre, míg ha épp Ryan forgat Európában, akkor Blake-ék kísérik el őt.