Galéria

Híres párok, akik utálják a reflektorfényt

Forrás:

Cole Sprouse és Lili Reinhart a Riverdale című sorozat forgatásán találkoztak. A karaktereik Betty és Jughead a műsorban egy párt alkotnak, a színészek a való életben is összejöttek. Sok fiatal párral ellentétben ők szeretnék a kapcsolatukat a lehető legprivátabban tartani. A kapcsolatuk elején Sprouse a People Magazinnak adott interjúban azt mondta: „ Az emberek mondhatnak amit csak akarnak, de igazából senkinek semmi köze hozzá…ez a része a kapcsolatodnak csak rád tartozik.”

 


Forrás: Sokak számára jelenti Will és Jada Pinket-Smith kapcsolata az ideális házasságot. A két színész 24 éve van együtt és a mai napig oda vannak egymásért. Gyerekeik Willow és Jaden is a szórakoztatóiparban helyezkedtek el, az egész család tudja jól, hogy milyen rivaldafényben élni. Will és Jada szívesen ad közös interjút és dolgozik közös projekten, láthatóan nekik nagyon bejött ez az életstílus.

 


Forrás:
Hiába nagy sztárok mindketten, ha a kapcsolatukról van szó Ryan Gosling és Eva Mendes szeretné kizárni a médiát. A két színész 2016-ban egy privát szertartáson kelt egybe, két közös gyerekük született. Mendes az első terhességét titokban tartotta, mert nem akarták, hogy a kislányuk aki még meg sem született máris a figyelem középpontjában legyen.

 


Forrás: Heidi és Spencer Pratt az amerikai valóságshow a The Hills forgatásán ismerkedtek meg. Számukra már a kezdetektől természetes volt, hogy az emberek belelátnak a kapcsolatukba. A két sztár 10 éve házasodott össze, egy kisfiuk született. Bár ma már inkább a családra koncentrálnak, nem bánják, ha interjút kell adniuk vagy együtt kell megjelenniük valahol.

 


Forrás:

Rachel Weisz és Daniel Craig annyira titokzatos a kapcsolatukról, hogy sokan még most is meglepődnek a tényen, hogy a két színész együtt van. A páros 2010-ben kezdett randizni, egy évvel később 2011-ben össze is házasodtak. Az esküvőt is titokban tartották, nem csaptak nagy felhajtást körülötte. Egy éve megszületett a kislányuk, akit szintén próbálnak megóvni a rivaldafénytől.

 


Forrás: Nicola Kidman és Keith Urban 2006-ban házasodtak össze, két gyerekük született. A páros nem szégyenlős, imádnak együtt mutatkozni és nem bánják ha róluk írnak az újságok. Szívesen adnak közös interjúkat, folyamatosan együtt mutatkoznak a vörösszőnyegen és közös fotókon pózolnak. Ennek ellenére a családi életük privát maradt, megtalálták a tökéletes egyensúlyt a két véglet között.
Forrás: Cameron Diaz az egyik legkeresetteb Hollywoodi színésznő volt, míg 2014-ben ott nem hagyta a filmipart. Diaz szerett volna a családjára koncentrálni, azóta is távol tartja magát a rivaldafénytől. A színésznő és férje szerettek volna családot alapítani, tavaly megszületett kislányuk Reddix. Diaz egy interjúban elmondta, hogy amióta nem készít filmeket, végre a „saját életét éli”.

 


Forrás:

J Lo és a baseball játékos Alex Rodriguez 3 évvel ezelőtt jöttek össze, tavaly tavasszal el is jegyezték egymást. A párost nem zavarja a rivaldafény, már a kapcsolatuk elejétől fogva szívesen mutatkoztak együtt. Nem titkolóznak és őszintén beszélnek a kapcsolatukról.

 


Forrás: Valószínűleg nincs olyan páros, aki jobban utálná a rivaldafényt, mint Harry és Meghan. A királyi család tagjai mindannyian megállás nélkül szerepelnek, Meghan és Harry kapcsolatáról azonban még a szokottnál is több szó esett. Sokan nem támogatták, hogy egy amerikai színésznő házasodjon be a brit királyi családba és megállás nélkül összehasonlították a friss párt Vilmosékkal. Harry és Meghan nemrég bejelentették, hogy elhagyják a királyi családot és Kanadába költöznek egy függetlenebb élet reményében.

 


Forrás:
Kim Kardashian és Kanye West mindketten imádnak a figyelem középpontjában lenni, ezért nem meglepő, hogy párként sem élnek titokzatos életet. Kim és Kanye 8 éve vannak együtt, nemrég született meg negyedik közös gyerekük Psalm. A család aktívan jelen van a közösségi médián és a gyerekekről is rendszeresen posztolnak képeket.