Galéria

Zöldégek és gyümölcsök, amik sokáig elállnak a hűtőben

Forrás: Hűtőben akár 3-4 hónapig is képes elállni, mindössze a zöldjét kell levágni, és mehet is egy lezárható tárolóba.
Forrás: A répa tárolásának titka a szárazság, ugyanis ha a zöldég nedvességet kap, gyorsan romlásnak indul. Ezért is fontos megfosztani a zöldjétől, tárolásnál mehet mellé egy papírkéztörlő, ami felszívja a nedvességet, és aztán irány a hűtő.
Forrás: A nedvességet a zeller sem szereti, a répával azonos eljárással azonban sokáig friss marad a hűtőben.
Forrás:

Az almának még hűtésre sincs szüksége, egy hűvös, sötét helyen hosszú ideig eláll. 


Forrás: Nejlonba tekerve akár két hónapig is képes elállni a hűtőben. Felszeletelve ez az idő egy kicsit rövidebb, ám így kevesebb helyet foglal.
Forrás: A megfelelő tárolóban és a zöldjétől megfosztva akár egy hónapig is friss marad, egy papírtörlőt viszont mellé is érdemes betenni.
Forrás: Hűtőben akár 2-3 hétig is zamatos marad ez a vitaminbomba.
Forrás: Szobahőmérsékleten nagyon sokáig eláll a fokhagyma, de egy papírzacskóban teheted a hűtő is, így is hónapok lesznek, mire veszít a frissességéből.
Forrás: Sötét és hűvös helyen három hónapot is kibír, csak időnként egy kis szellőztetés kell neki.