Galéria

Hírességek a koronavírusról

Forrás:

Lady Gaga azután vonult önkéntes karanténba, hogy beszélt néhány orvos és tudós ismerősével. Az énekesnő az Instagramon mondta el, hogy bár hiányzik neki a családja, most szerinte is az otthon maradás a legjobb döntés.

 

 


Forrás: Arnold Schwarzenegger egy twitteren közzétett videóban biztatja az embereket az otthon maradásra. A 72 éves színész önkéntes karanténba vonult a kutyája, a pónija és a szamara társaságában. Hogyha még a Terminátor is otthon marad, nekünk is azt kéne, nem?

 


Forrás:

Timothée Chalamet is úgy döntött, hogy otthon marad. A színész az Instagramra posztolt képe alá annyit írt, hogy „oké rendben”.

 


Forrás:

Gwyneth Paltrow az Instagramon hívta fel rajongói figyelmét a kézmosás fontosságára. A színésznő azt kéri, hogy ne fogjunk kezet senkivel és mossuk mindig alaposan meg a kezünket. Azzal viccelt, hogy számára nem ismeretlen a helyzet, hiszen a Járvány című filmben már átélt hasonlókat.

 

 


Forrás:

Naomi Campbell is komolyan veszi a vírust, a reptéren tetőtől talpig védőruhában jelent meg. A modell a felszerelést az Amazonról rendelte, szerinte vannak helyzetek, amikor fontosabb a biztonság, mint a divat.

 

 


Forrás:

Elizabeth Banks szerint a karantén nagyon jó lehetőség, hogy egy kicsit törődjünk magunkkal.
„Forró zuhany, kényelmes pizsama, hajpakolás, tequila és ez a mantra: Maradj nyugodt!” – írta a színésznő az Instagramon.

 

 


Forrás:

Taylor Swift Instagram sztoriban kérte a rajongóit, hogy egy ideig hagyjanak fel a bulizással. Az énekesnő nagyon aggasztónak tartja, hogy az emberek még mindig nem veszik elég komolyan a járványt. Szerinte épp itt az ideje lefújni az összejöveteleket, a bulikat és otthon maradni.