Galéria

5 dolog, ami segített „zen-állapotba” kerülni

Forrás: Korábban is bevett szokás volt, hogy elalvás előtt átgondoltam a napomat, hogy mi is történt velem, azonban nemrég egy nagyon kedves barátomtól kaptam egy tippet: azt mondta, kapcsoljam be a kedvenc zenémet, lazuljak el és ha véget ért a dal, írjam ki magamból, ami jön. Nem kell gondolkozni, csak írni. Én pedig így tettem, és magam is meglepődtem, hogy milyen szépen rendezte a gondolataimat ez a módszer. 
Forrás: A különböző szinteknek hála mindenki megtalálja azt, amire vágyik. A teljesen kezdőket különféle ajánlások segítik az applikációban, hogy merre érdemes indulni. Elérhető: AppStore, GooglePlay
justlikebuddha.com
Forrás: Aki hasonlóan megszállottan szereti az olajakat, az imádni fogja ezt a kis csodát! Főbb hatóanyagai: benzoé, tömjén, balzsamos szuhar, nárd, himalája-i cédrus, melyek mindegyike tökéletesen segíti az ellazulást. 
panarom.hu
Forrás: 100 zen gyakorlat a szebb és nyugalmasabb hétköznapokért – és valóban! A rövidke (ám annál fontosabb) leckék után az ember tényleg egész másképp érzi magát a bőrében... 
21. Század Kiadó
Forrás: Ha úgy érzem, hogy kezdek megtébolyodni, akkor egész egyszerűen neki állok táncolni. Nem érdekel, hogy hogy, csak hagyom, hogy a testem kiadja magából a feszültséget, szó szerint kimozgom magamból. Nem mellesleg kutatások bizonyították, hogy valóban tökéletesen csökkenti a mindennapos stresszt a tánc.