Galéria

12 „felháborító” tény a 40 éves Pinkről

Forrás:

A haj később jött. Mint interjúkban elmesélte, nyolcévesen egy nyári táborban a fiú, akibe titokban szerelmes volt, lehúzta a nadrágját és alatta nem volt fehérnemű, mert abban úszott korábban (mivel nem rendelkezett fürdőruhával). A fiú rámutatott a kislány fenekére és azt kiabálta: „Ez az, Pink!” Ő pedig zokogva ment haza. Pár évvel később kijött a Kutyaszorítóban című Tarantino-film, és annak szereplői a Mr. White, Mr. Brown, Mr. Pink (etc.) neveket viselték. „Mr. Pink [Steve Buscemi játszotta – a szerk.] volt az eszes, pimasz, vagány karakter, és a barátaimmal elneveztük egymást, hogy ki melyik figura, és ők egyértelműen a Mr. Pink nevet ragasztották rám. Aztán ez így maradt.”


Forrás:

Mivel visszafeleselt és általában mindenről határozott véleménye volt, ráragadt, hogy ő a „problémás gyerek”. „Problémás, mi? Majd én megmudtatom, mi az a problémás”, és ezzel a hozzáállással hamar kimaradt az iskolából, 13 évesen nightclubokban kezdett énekelni, drogozott, alkoholizált és egyszer túl is adagolta magát. Egy barátnője bele is halt az egyik kalandba. Pinket egyszer letartóztatták bolti lopásért. Később, 1998-ban, majdnem húszévesen befejezte a középiskolát.


Forrás:

Egy Basic Instinct nevű R&B zenekar volt ez, de mivel nem sikerült befutniuk, két év után feloszlottak. Egy másik R&B bandához is csatlakozott; a Choice is rövid életű volt, ám a kiadója felfigyelt Pink tehetségére és leszerződtette. 2000-ben jelent meg első albuma, a Can’t Take Me Home, amely óriásit kaszált.


Forrás:

Kettő az elhunyt kutyáira emlékeztet; van egy vonalkód a tarkóján, egy Mr. Pink felirat a bal belső combján és még sorolhatnánk.


Forrás:

Négy év együtt járás után, 2006-ban házasodtak össze, miután Pink maga kérte meg a motocrossversenyző Carey Hart kezét. A kapcsolatuk azonban sosem volt zökkenőmentes; neki írta Please Don’t Leave Me című dalát, amikor egy időre szétmentek 2008-ban. Pink azt is bevallotta egyszer: volt, hogy egy évig nem szexeltek.


Forrás:

Pink természetesen turnék alatt is fejt és szoptatott.


Forrás:

Ezen az instafotón például eldicsekszik a fügefájának termésével.


Forrás:

...kivéve amikor Willow lányával volt terhes. „Ő egyszerűen követelte a csirkeszárnyat” – vallotta be. De a szülés után ismét elhagyta a húst.


Forrás: A Beautiful Traumában egy nehéz házasságban élő párt alakítanak ők ketten, de a videó legjobb része a táncuk. Azóta is jó barátok.
Forrás:

Mondanunk sem kell, hogy ehhez komoly edzettségre és felkészültségre is szükség van. Például a 2017-es American Music Awardson egyszerűen felrepült egy lépcsőn.


Forrás:

A videófelvételen látszik, ahogy előtte kiköpi a köhögés elleni cukorkát.


Forrás:

...hogy a közönség lássa: nem tátikázik. Ezt egy rádióinterjúban mondta el.