Galéria

C-vitaminos arcápolók a ragyogó bőrért

Forrás:

A ránctalanító arcápoló koncentrátum innovatív csomagolásának köszönhetően a 10%-os tisztaságú C-vitamin frissen aktiválódik az első használatkor, így célzottan hat a bőröregedés előjeleire, feltölti a ráncokat és bársonyos üdeséget kölcsönöz.


Forrás:

A C-vitaminos szérum gyorsan beszívódik a bőrbe, intenzíven élénkíti, simává és puhává, varázsolja a bőrt, valamint visszaadja annak természetes ragyogását. 


Forrás:

A C-vitaminnal gazdagított maszk pillanatok alatt és hosszantartóan hidratálja a bőrt. Hatására élettel teli és ragyogó lesz.


Forrás:

A könnyen és gyorsan beszívódó szérum javítja a bőr szerkezetét, halványítja a pigmentfoltokat, megvédi a bőrt a szabadgyökök ellen és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.


Forrás:

A nagy mennyiségű hatóanyagot tartalmazó koncentrátum felveszi a harcot az öregedés látható jeleivel, friss, ragyogó bőrt biztosít.


Forrás:

Hatékonyan felveszi a harcot a fáradt, fakó és pigmentfoltos bőrrel. Használata után a bőr megújul, újra üde és friss lesz.


Forrás:

A rendkívül stabil és hatékony formula serkenti a kollagéntermelést, ezáltal felfrissíti a fakó arcbőrt, fiatalosabb kinézetet eredményez.


Forrás:

Átalakuló gél kialakításánál fogva intenzív hidratálást nyújt. Felvitelt követően bocsátja ki az antioxidánsok, hialuronsav, vitaminok és peptidek özönvizét, hogy fiatalos, ragyogó, egészséges bőrről gondoskodjon.