Galéria

Sztárok, akik 2020-ban is futni fognak

Forrás: Hosszú évek óta a futás szerelmese a színésznő, és nagyon kitartóan is edz. Sosem voltak súlyproblémái, mindig csinos, sportos alakja volt - ő a futásra esküszik. Ám csakis egy jó futótárssal: sokat fut barátnőivel, férjével, lányával, Avával. Vagy épp ak ráér, csak menjen vele!
Forrás: A komikus több maratont és félmaratont tudhat a háta mögött: futott már Bostonban és New York-ban is a futóversenyeken. A színész többször nyilatkozott arról, hogy tudja, kőkemény dolog egy ekkora táv lefutása, és ő is megszenvedi a dolgot, de a humor sokszor átsegíti a nehézségeken. 
Forrás: A sztárséf imád jókat enni, így nem csoda, ha edzéssel szeretné kompenzálni a dolgot. Dan 2019-ben lefutotta a New York Maratont 3:52:42 alatt, ám előtte ő is alaposan felkészült a versenyre, és nem csak edzéssel, hanem az étkezésre való komoly odafigyeléssel. Ahogy a nagy könyvben meg van írva, a maraton előtt kiemelten figyelt a magasabb szénhidrátbevitelre és a tápanyagpótlásra. 
Forrás: A Jumanji és a Bérhaverok színésze évek óta rendszeresen vesz részt 5K-s versenyeken, tavaly pedig második maratonját futotta le. Hogy mik a tervei 2020-ra? Futni, futni, futni...
Forrás: A világhírű énekesnő minimum távja 5K, de ennél általában mindig tböbet fut. Többször mesélt már arról, hogy számára a futás menekülést jelent, és ez a sport a tréningjei alappillére. Ha jó kevében van, Ellie a rajongóit is meginvitálja egy közös futásra!
Forrás: Ha valaki, akkor a Facebook-guru tényleg elfoglalt ember, de ha tud, szakít időt az edzésre is. 2016-ban egy kihívás keretében 365K-t futott le összesen a naptári évben, ezzel is buzdítva másokat arra, hogy fussanak. Ahogy az ideje engedi, edzeni megy, tavaly álnéven több rövid távú versenyen is részt vett.
Forrás: Ha épp nem a következő sikerkönyvén dolgozik a Szerelmünk lapjai írója, Nicholas Sparks, akkor biztos, hogy fut, sőt, futóedzőként is tevékenykedik, persze csak hobbiból. A dolog akkor kezdődött, amikor idősebbik fia futni kezdett, és ő maga is szereti ezzel a mozgással kiengedni a gőzt.