Galéria

Híres emberek, akik a hatodik x felett is tündökölnek

Forrás: Az Oscar-díjas színésznő legelőször tv-filmekben mutatta meg a tehetségét, majd jöttek a mozi filmek, amelyek közül a Ments meg, Uram! című alkotásért kapta meg az arany szobrocskát. A ma már 74 éves sztárt a mai napig imádják a rendezők. Nem csoda, hiszen sosem engedett Hollywood nyomásának és plasztika helyett képezte magát és a korának megfelelő szerepeket vállata el. 1999 óta pedig az UNICEF jószolgálati nagykövete.
Forrás: A kétszeres Oscar-díjas Jane Fonda modellként kezdte a karrierjét, a 60-as és 70-es években pedig az egyik legnépszerűbb színésznők közé küzdötte fel magát. Olyan hírességekkel játszott együtt, mint Michael Douglas, Jack Lemmon vagy éppen Jennifer Lopez. A Klute és a Hazatérés című filmekért jutalmazták meg az Oscarral. Bár a 90-es években visszavonult egy időre, a 2000-es években újra kamera elé állt. Azóta több filmben is megmutatta, hogy egy jó színésznőt soha nem tudnak leírni a kora miatt. Külseje a mai napig kifogástalan az egészséges életmódja és a rendszeres mozgás miatt.
Forrás:

Jane Fondahoz hasonlóan modellként kezdte a pályafutását. Színésznőként 1989-ben A nagy csapat című vígjátékban mutatta meg magát. A 90-es években olyan nagysikerű filmekkel lett ismert, mint a Halálos fegyver 3., a Célkeresztben, vagy a Vírus. Szépségének és tehetségének hála egy pár évnyi szünet után Thor anyjaként tért vissza a filmvászonra. Egy interjúban elmondta, hogy soha nem akart versenyezni a nála 20-30 évvel fiatalabb kolléganőivel, hiszen minden kornak meg van a maga szépsége, amelyből ki lehet hozni a legtöbbet.


Forrás: A zseniális színésznőről kevesen mondanák meg, hogy már elmúlt 75 éves. Helen volt az egyik olyan színésznő, aki megmutatta, hogy nem kell fiatalnak lennie egy nőnek, hogy újabb és újabb sikereket érjen el a szakmájában. 2006-ban, 60 évesen nyerte meg az Oscar-díjat A királynő című filmért. Sikere pedig azóta is töretlen, hiszen jobbnál jobb szerepekkel bombázzák még most is. Bár gyermeke nem született, ő ezt egy percig sem bánja: „Nekem nincsenek anyai ösztöneim, ez az egész nem hoz lázba: egyszerűen más lett nekem megírva. Soha nem zártam ki a lehetőségét, hogy egyszer mégiscsak megtörténik, de nem úgy alakult.”
Igaza is lett, hiszen rengeteget jótékonykodik és a munkával sem szeretne még jó ideig leállni.
Forrás: A világ egyik leghíresebb divattervezőjét elsősorban a csodálatos esküvői ruhái miatt ismeri mindenki. Olyan sztárok esküvői ruháját álmodta meg, mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Thalía, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Beckham, Jennifer Garner, Sharon Stone, Sarah Michelle Gellar vagy éppen Uma Thurman.
A ma 71 éves tervező amellett, hogy még most is dolgozik, egyszerűen csodásan fest. Ezt állítása szerint annak köszönheti, hogy mindig igyekezett egészségesen és boldogan élni, valamint sosem volt hajlandó kés alá feküdni.
Forrás: A 70-es évek egyik legnépszerűbb modellje a Sports Illustrated címlaplányaként lett ismert. Tökéletes alakjával pedig beírta magát a divattörténelembe. A közel 70 éves modell-színésznőtől sokan kérdezték, hogy mi a titka, hiszen 20 évet is letagadhat. Állítása szerint a mértékletesség, a belső harmónia és a rengeteg mozgás tartja még mindig fiatalon. De ami még ennél is fontosabb, hogy mindig motiváltak maradjunk az életben.
Forrás: A 75 éves színésznő gyárimunkásként és lokáltáncosként is dolgozott mielőtt szerepeket kapott volna. A siker azonban így sem kerülte el. Kisugárzása, színészi játéka és bája a mai napig megállja a helyét, ami meg is látszik rajta, hiszen csodálatosan néz ki 70 felett is.
Állítása szerint sosem foglalkoztatta a külseje, viszont a karrierjében sosem ismert határokat.