Galéria

Csábító tekintetet eredményező szempillaspirálok

Forrás: Dúsító és szempilla-elválasztó keféje drámai tekintetet eredményez.
Forrás: Íveli, különválasztja a pillákat, lenyűgöző tekintetet, műszempilla hatást eredményez.
Forrás: Különleges keféje göndöríti és dúsítja a pillákat.
Forrás: Ultra-pontos és rugalmas keféje kiemeli és dúsítja a pillákat. Innovatív formulájának köszönhetően rendszeres, napi használat után sötétíti is a pillákat
Forrás: Két különböző típusú kefe kombinációjából született meg ez a szempillaspirál. A sűrűbb sörtéjű kefe rész szétválasztja a szempillákat, és magas színfedést garantál, a kevésbé sűrű kefe rész pedig szétválasztja és hosszítja a pillákat.
Forrás: Dupla hullámú, szempillaemelő keféje és rostokkal gazdagított formulája olyan elképesztően hosszú pillákat varázsol, mintha csak egy szépségszalonban készült volna.
Forrás: Holló fekete pigmentekkel gazdagított formulája kihangsúlyozza és ragyogóbba teszi a szemeket. Hosszabbító és dúsító keféjének köszönhetően a pilláknak műszempilla hatást kölcsönöz.
Forrás: Csavarható keféjével, intenzíven dúsítja és hosszabbítja a szempillákat. A mikrorostok extrém sűrűvé teszik a pillasort, illetve kiemelik azt.
Forrás: Hosszabbítja, dúsítja és ápolja a pillákat.
Forrás: A szempilladúsító komplexnek és a rózsaviasznak köszönhetően használatától a szempillák erősebbek, hosszabbak és vastagabbak lesznek.