Galéria

A legnagyobb hazai kozmetikai márkák

Forrás: A luxus termékeket gyártó márka mára már világhírre tett szert. Számos hollywoodi sztár szépül ezekkel a fantasztikus termékekkel, melyeknek az alapját és hatásosságát az ásványi anyagokban gazdag magyar gyógyvízek és a hévízi iszap adja.

 

 


Forrás: Ezt a luxusmárkát Feller Adrienne szépségterapeuta és aromaterapeuta hívta életre. A 100%-ban természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumokban kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek egyaránt hatnak a bőrre és a lélekre is. 
Forrás:

A natúr kozmetikai márkát ketten álmodták meg, Rácz Mariann természetgyógyász és Nagy Tímea tervező. A kézzel készült minőségi termékek 100%  természetes és amiből csak lehet, hazai forrásból származó alapanyagokból készülnek.


Forrás: Az '50-es évek kozmetikusi hiánya és Ilcsi néni szakmai tudása, igényessége indította útnak ezt a professzionális natúr kozmetikum márkát. A termékek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek.
Forrás: A natúr kozmetikai márkát Szakonyi Eszter kozmetikus mester álmodta meg. A termékek a lehető legtisztább és leghatékonyabb összetevőkkel, 98-100%-ban bio növényi hatóanyagokkal készülnek.