Galéria

Ezt árulja el rólad a születésed órája

Forrás: A születésed ideje arra utal, hogy te mindent szeretsz alaposan megtervezni előre. Nem csíped a váratlan meglepetéseket, és sosem kockáztatsz, ezért inkább biztonsági játékosnak tartod magad. Anyagiak terén mindig képben vagy, és csak akkor érzed magad nyugodtan, ha van némi megtakarításod vészhelyzetek esetére. Egyébként a pénzügyekhez meglepően jó érzéked van, ezért ritkán találod szembe magad anyagi problémákkal!

A szeretteid viszont mindennél fontosabbak számodra, sőt, kifejezetten családközpontú vagy, és számodra az igazi boldogság az, ha velük tölthetsz sok időt. Ugyanakkor leginkább az irányító szerepét szereted betölteni, és ha valamit el akarsz érni, a végletekig ragaszkodsz hozzá, néha rákényszerítve saját akaratodat másokra. Nem szívesen engeded át a szervezést másnak, mert megszoktad, hogy mindig mindent te tervezel meg, és minden problémát te orvosolsz.
Forrás: Igazi extrovertált személyiség vagy, és el sem tudod képzelni, hogy hosszú időn át egyedül legyél. Rengeteg barátod van, és nagyon népszerű vagy, hiszen mindig könnyedén beszédbe elegyedsz az idegenekkel is. Neked sosem okoz gondot megtörni a kínos csendet, mert általában nem is hagyod, hogy ez kialakuljon. Ritkán töltöd otthon a hétvégéket, mert nem szeretsz unatkozni, az egyedüllétet pedig nagyon rosszul viseled, ezért szinte mindig van egy programterved.

Noha sokszor találod szembe magad mások kételyeivel, és az emberek gyakran úgy vélik, nem tudod elérni azt, amit kitűztél magad elé célként, szerencsére te mindig tudsz hinni magadban. A képességeiddel kapcsolatban elég magabiztos vagy, és ha tényleg keményen dolgozol valamiért, hidd el, azt biztosan sikerül is elérned!
Forrás: Te egy igazán romantikus lélek vagy. Hiszel abban, hogy létezik igaz szerelem, örökké tartó boldogság, és hogy van valahol a világban egy lelkitársad, akivel előbb-utóbb találkozni fogsz, és tökéletesen összepasszoltok majd. Imádod a romantikus filmeket, regényeket, és valódi álmodozó vagy, aki ennek köszönhetően örök optimistaként tekint előre az életben.

Épp ennek köszönhetően van egy különleges kisugárzásod, ami mágnesként vonzza magához az embereket. Ha belépsz egy szobába, az emberek rögtön észrevesznek téged, mert látszik, hogy nem vagy olyan, mint a többiek. Valódi egyéniséged van! Nem csoda, hogy életed során mindig rengeteg udvarlód volt.
Forrás: Egy kicsit mindig is tökéletességmániás voltál. Ha valamibe belefogsz, akkor azt maximális odafigyeléssel csinálod, és addig nem vagy hajlandó kiadni a kezeid közül, amíg nem érzed azt, hogy hibátlan lett. Emiatt egyébként sokszor érzed magad mentálisan kimerültnek, és hiába alszol eleget, akkor sem múlik ez a fajta fáradtság. Ezért fontos lenne megtalálnod azt, ami segít levezetni számodra a feszültséget: például a meditálás, sportolás, jóga nagyon hatásos lehet!

Olyan típus vagy, aki szeret együtt lenni a barátaival, de ugyanakkor szükséged van arra, hogy egyedül legyél. Egy idő után ugyanis a társaságokban elfogy az energiád, és már csak azt várod, hogy hazamehess, és csend vegyen körül. Számodra a tökéletes egyensúly megteremtése a cél, és ebben egyre jobb vagy!
Forrás: Életed során gyakran küzdöttél azzal, hogy nagyon visszahúzódó, félénk típus voltál. Sokszor érzed azt, hogy nem vagy elég magabiztos, és annyira félsz mások negatív véleményétől, hogy időnként teljesen visszabújsz a csigaházadba. A jó hír, hogy folyamatosan fejlődsz, és amikor végre hozzászoksz egy új társasághoz vagy környezethez, sikerül leküzdened ezt a félelmedet.

Ami azért is fontos, mert egyébként rendkívül megnyerő természet vagy. Nagyon szórakoztató, vidám lelked van, és a barátaid körében imádod is, ha te lehetsz a figyelem középpontjában. Azonban mivel ezt mások előtt ritkán mutatod meg, igazán csak nagyon kevesen ismernek téged. Persze te ezt nem bánod, mert mindig is a minőséget tartottad fontosnak a mennyiséggel szemben, pláne, ha barátokról van szó.
Forrás: Ambiciózus lélek vagy, olyan személyiség, aki világ életében a sikerre vágyott. Mindig tudtad, hogy mit akarsz kezdeni az életeddel, hova szeretnél eljutni, és ebből kifolyólag az sem volt kérdéses számodra, mit kell tenned ennek eléréséért. Már az iskolában is látszott, mennyire szorgalmas és elkötelezett vagy, ez pedig felnőttként, a karrieredben is nagyon jól látszik. Nem csoda, hogy mindig gyorsan haladsz felfelé a ranglétrán!

Néha ugyan elbizonytalanodsz, és az akadályok láttán elmegy a kedved az egésztől, de hidd el, ha elég kitartó vagy, az élet igazán meg fog jutalmazni. A te képességeiddel és szorgalmaddal egy nap akár híres is lehetsz; csak ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak!
Forrás: Te az a típus vagy, aki ha mond valamit, azt meg is teszi. Sosem dobálózol üres ígéretekkel és tervekkel, mert te tartod magad a szavadhoz, és ha valami mellett elhatározod magad, biztos, hogy végigcsinálod. Megvan benned a kellő magabiztosság ahhoz, hogy ne bizonytalanodj el, mindeközben pedig elég türelmes vagy ahhoz, hogy kivárd a sikert, és ne add fel idő előtt.

A tudásszomjad pedig hatalmas! Téged minden érdekel, bármit szívesen elolvasol vagy meghallgatsz, mert tudod, hogy ezek is hozzátesznek a fejlődésedhez. Ennek köszönhetően nagyon sokszínű a tudásod, rendkívül tájékozott vagy, és mindegy, mi a téma a társaságban, te biztosan hozzá tudsz szólni. A véleményedre sokan adnak!
Forrás: Te nagyon szerencsés csillagzat alatt születtél. Mindig érezted, hogy hatalmas mázlid van, és az élet (néhány kivétellel) mindig úgy alakul, hogy végül te gyere ki belőle győztesen. Emiatt van egy pozitív kisugárzásod, ami rögtön felkelti az emberek érdeklődését. Szívesen kockáztatsz, és nem félsz a bukástól, mert tudod, hogy végül mindig minden úgy történik, hogy az a legjobb legyen számodra. Ez a hozzáállás rengeteget számít abban, hogy így is történjen!

Szereted megélni a pillanatot, és figyelni arra, hogy minden napban legyen valami szép, amire jól esik visszaemlékezni. Ritkán van rossz kedved, de amikor igen, akkor nagyon meglátszik rajtad. A szomorúságot rosszul viseled, és nehezen tudsz kijönni a hullámvölgy mélyéről, épp azért, mert nem túl gyakran kerülsz oda.
Forrás: Optimista szemlélettel rendelkezel, ezért akkor is mész előre, ha tele van akadályokkal az út. Szereted úgy hinni, hogy ha valami mellett kitartasz, akkor a végén meglesz a jutalmad. Valószínűleg ez az oka annak is, hogy te a párkapcsolataidban mindent megteszel azért, hogy ne legyen szakítás a vége. Annak a híve vagy, hogy ha valami tönkrement, azt meg kell javítani, ahelyett, hogy rögtön kidobnád. Emiatt egyébként életed során nagyon kevés alkalommal voltál szingli, mert te jobb szeretsz kapcsolatban lenni. Az egyedüllét nem az erősséged.

Azonban nem vagy hajlandó belemenni bármilyen kapcsolatba! Csakis akkor vagy együtt valakivel, ha tudod, hogy összepasszoltok, és el tudod képzelni a közös jövőtöket. Aki nem dobogtatja meg a szíved, annak esélyt sem adsz. Azonban ha találsz egy olyan személyt, akit szerethetsz, akkor biztos, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatotok.
Forrás: Mindig is nagyon szorgalmas típus voltál, olyan ember, aki keményen dolgozott a sikerért. Azonban hajlamos vagy túlzásba esni, és teljesen megfeledkezni a pihenésről, ami miatt előbb-utóbb nagyon kimerültté válsz. Ne felejts el időnként megpihenni! Hidd el, az emberek így is látják, mennyire elkötelezett vagy.

Kiemelkedő tulajdonságod az, hogy nagyon intelligens vagy, és jól olvasol más emberekben. Mindig tudod, mit éreznek és mit gondolnak, ezt pedig sokszor az előnyödre tudod fordítani. Az empátiádnak köszönheted azt, hogy rengeteg hasznos munka- és baráti kapcsolatra tettél szert, amelyek kiállják az idő próbáját.
Forrás: Te olyan típus vagy, aki imád adni. Számodra az az igazi boldogság, ha meglepheted a többieket, és láthatod az örömöt az arcukon. A karácsonyi szezonban például hajlamos vagy túlzásokba esni, és szinte minden pénzedet ajándékokra költeni. De te ezt sosem bántad, hiszen úgy véled, az életet akkor lehet igazán élvezni, ha az apró örömöket van kivel megosztani.

Emiatt nehezen viseled, ha mások boldogtalannak tűnnek. Hajlamos vagy a barátaid és szeretteid problémáit magadra venni, és velük együtt keresni a megoldást, mert addig nem tudsz nyugodtan hátra dőlni, amíg látod, hogy bántja őket valami. Nem csoda, hogy az emberek nagyra becsülik ezt a nagylelkű hozzáállást!
Forrás: Te született vezető vagy! Már gyerekként is mindig kiemelkedtél a többiek közül, vezéregyéniség voltál, és szívesen megmondtad másoknak, mit csináljanak. Ez pedig felnőttként sem változott sokat. Az irányítást ritkán adod ki a kezeid közül, és még ha valamiben bizonytalannak érzed magad, akkor is sikerül megtalálnod a magabiztosságot, hogy véghez vidd a terveidet.

Van egy tekintélyt parancsoló kisugárzásod, ami miatt az emberek mindig figyelnek rád, ha beszélsz. Nem csak érdekes ötleteid miatt, de a belőled áradó magabiztosság miatt is. Egy nap még biztosan sokra fogod vinni!