Galéria

Sztárok, akik nem bírnak kutya nélkül élni

Forrás: George Clooney és szépséges felesége is nagy állatbarátok, de ami még ennél is nagyszerűbb, hogy csak menhelyi kutyát tudtak elképzelni a családjukba. Két kedvencüket, Einsteint és Louist azonban egy borzalmas sintértelepről mentették meg.
Forrás:

A néhai királynőről köztudott volt, hogy imádta a kutyákat. Sőt, mi több igazi dorgi rajongó volt, vagyis imádta a tacskó és a corgi keverékét.


Forrás: A jóképű színész egyik forgatása során szeretett bele egy kutyába, akit a film befejeztével örökbe is fogadott.
Forrás: A Szürke ötven árnyalatának sztárja nagy hirdetője az örökbefogadásnak. Kis kedvencét, Zeppelint is egy menhelyről hozta el.
Forrás: A színésznő kutyája, Finn lassan olyan híres mint a gazdija, ugyanis amellett, hogy mentett kutya, még hivatalos papírja is van róla, hogy terápiás kiképzést kapott. Amanda pedig rajongásig imádja őt, így nem is hajlandó elutazni nélküle hosszabb utakra.
Forrás: A modell kutyája, Leo nagyon szerencsés, ugyanis a menhelyről egyenesen a frontrowban kapott helyet, hogy mindig híres gazdija mellett lehessen.
Forrás: Jennifer Aniston szívdöglesztő exférjéért nemcsak azért őrül meg mindenki, mert jól néz ki, hanem mert nagy állatvédő is. Kutyája, Kuma is mentett.
Forrás: Bár az énekesnő már hetek óta a magánéletével borzolja a kedélyeket, egy interjúban elárulta, hogy az állatait mindennél jobban szereti. Emu nevű kutyáját is mindenhova magával viszi.