Galéria

Március fantasztikus szépségújdonságai

Forrás:

A topmodell, Karlie Kloss kedvenc rúzsának intenzív és fantasztikus árnyalatai, a legtermészetesebbtől a szenvedélyes vörösig csábító ajkakat varázsol. A modell azonban nem csak a színek miatt használja ezeket, hanem mert a rúzs hialuronsavval fokozatosan, egész nap hidratál, így nap végére sem száradnak ki az ajkak tőle.  


Forrás:

A Sí több, mint egy illat, egy látásmód és a modern nőiesség előtti tisztelgés egyben. A Sí Passione Intense egy intenzív, mégis felejthetetlenül elegáns, virágos illat, melyet a vibráló fás és pézsmás jegyek tesznek mágikussá.


Forrás:

A 9 napos bőrfrissítő kúra 3 különböző fázisból áll. Az első glikol- és mandulasavval hámlasztja, újjáépíti a bőrt. A második fázis ásványi anyagokkal hidratál és megújít, a harmadik pedig olajok keverékével egységesíti a bőrt, eltünteti a finom ráncokat. Tökéletes bőrápoló kúra egy különleges esemény előtt vagy ha úgy érezzük, a bőrnek frissítésre van szüksége. 


Forrás:

A napsugárzás hatása bőrünkön az egyik legnagyobb ellenség a kollagénnel szemben. Ez az arckrém  korrigálja és megelőzi az UV-sugárzás okozta kollagénhiány bőrön látható jeleit, csökkenti a ráncokat, a pigmentfoltokat, üdévé varázsolja a bőrt. Leheletkönnyű textúrája azonnal hidratál, táplál.


Forrás:

Egy magával ragadó, florientális illat. Csábítóan nőies és ellenállhatatlanul vonzó, melyben a pezsgő olasz mandarint és narancsvirágot remekül egészíti ki a fekete vanília.


Forrás:

Az Artdeco tavaszi/nyári kollekciója egy minimalista, ám a részletekre különös figyelmet fordító kollekció. Fő színe az ikonikus vörös, mely a női érzékenységet  szimbolizálja. A kollekció arra inspirálja a nőket, hogy fedezzék fel az erős oldalukat. A szemet gyönyörködtető pirosító hosszantartó, friss, elegáns hatást kölcsönöz, mely magabiztosabbá tesz.


Forrás:

Roberto Cavalli új illatával a firenzei nő természetes ragyogását ünnepli. A modern virágos-gyümölcsös illatot a teljes pompájukban tündöklő virágok érzékisége ihletett. Vibráló feketeribizli, mandarin esszenciával indít, majd előbukkan a jázmin, rózsa és narancsvirág, melyet a patcholi és az írisz koronáz meg.


Forrás:

Az intenzív színt és tartósságot jellemző vegán sminkkollekció nem csak optikailag teszi szebbé a bőrt, hanem finom ásványi pigmentekkel, organikus növényi kivonatokkal, hialuronsavval, C- és E-vitaminnal és olajokkal ápolja, táplálja is azt.


Forrás:

Az arcápolók és az alapozók legfőbb előnyeit ötvözi és az építhető fedést a hosszan tartó hidratálással kombinálja ez az ápoló hatású alapozó. Friss, természetesen tökéletes és ragyogó bőrt eredményez.


Forrás:

Az olajmentes és vegán szempillaspirál egy finom réteggel fedi be a pillákat, ami tökéletes megjelenést kölcsönöz. Nem csomósodik össze és nem pereg le, ráadásul meleg vízzel is könnyen eltávolítható.