Galéria

Kézkrém-körkép: szerkesztőségünk tagjai erre esküsznek

Forrás:

Alberti Petra főszerkesztő kedvence:
A sheavajat és E-vitamint tartalmazó krém azért az egyik kedvencem, mert gazdagon tápláló textúrájú, mégsem nehéz, ragacsos érzetű felkenve, azonnal beszívódik, ráadásul elég naponta egyszer alkalmazni, ami a rohanós hétköznapjaim során nagy előny. A grépfrút illata miatt egy kicsit nyári nosztalgiát varázsol még a téli napokba is.


Forrás:


Tarapcsák Dalma főszerkesztő-helyettes kedvence:
Mindig is odavoltam a különféle krémekért, így természetesen egy jó kézkrém is mindig lapul a táskámban. Mivel nem különösebben rajongok a mesterséges illatanyagokkal dúsított darabokért, így kifejezetten örültem, amikor nemrég rátaláltam a La Roche-Posay termékére. Amellett, hogy pikk-pakk rendbe teszi a kezemet, az sem utolsó szempont, hogy ez tényleg nem hagy maga után zsíros érzetet, így bármikor bevethetem, ha egy kis extra kényeztetésre lenne szüksége a kezeimnek. 


Forrás:

Hartinger Emese szerkesztő kedvence:
A kezem gyakran száraz a hideg időjárás és a gyakori kézmosás miatt, ezért rengeteg kézkrémet használok. Gyakorlatilag minden táskámban rejtegetek egy tubussal, hogy véletlenül se hagyjam otthon. Jelenleg a Helia-D Cell Concept 55+ sejtmegújító kézkrém a kedvencem, mert azon kívül, hogy remekül hidratál, egyáltalán nem hagy zsíros érzést maga után és az illata is kellemes. Külön bónusz, hogy olyan értékes hatóanyagokat tartalmaz, mint az argánolaj, urea, HomeostatineTM és C vitamin, melyek segítenek védekezni az öregedés jelei ellen. 

 


Forrás:

Csillag Szilvia divatszerkesztő kedvence:
Testápolásban már hosszú évek óta az Yves Rocher termékeire esküszöm. Az illatuk és állaguk miatt sem váltanám már le ezeket a termékeket, hiszen azonnal felszívódnak, nem ragadnak, és tökéletes táplálást nyújtanak. Az Yves Rocher kézápolója vanília vagy kókusz illatban télen-nyáron a táskámban lapul. Megjegyzem, az illatfelhő miatt számtalan bókot zsebelek be.


Forrás:

Rinyu Piroska szépségszerkesztő kedvence:
Nagyon száraz a bőröm, főleg télen, ezért a táskámban, az íróasztalomon, a fürdőszobában, a hálószobában, mindenhol van egy kézkrém, mert állandóan kenegetem a kezemet. A shea vajas termékeket nagyon szeretem, hiszen köztudott, milyen jól hidratálnak. A The Body Shop shea vajas kézkréme is ezért a kedvencem, jól hidratál és az illata is finom. Szuper útitárs, hiszen kicsi, ráadásul könnyed textúrájának köszönhetően pillanatok alatt be is szívódik.

 





Forrás:

Bíró Eszter szerkesztő kedvence:
Imádom a kókuszos termékeket, gyógyír a bőrömre. Természetesen kézkrémből is kókuszosat használok. Mivel nagyon érzékeny a bőröm, főleg a hidegre, fontos számomra, hogy minél hidratáltabb legyen. Ebben a termékben még nem csalódtam.  

 




Forrás:

Bellák Dóra divatszerkesztő kedvence:
Stylistként hol az üzletekben a melegben, hol az utcán a hidegben vagyok. Ezt a hőmérséklet különbséget a bőröm is megszenvedi. Éppen ezért az arcápolás mellett a kezeim védelmére is odafigyelek. Kedvencem a Nivea Express Care kézápoló, ami azonnali, gyors segítséget nyújt a megviselt bőrömnek.

 


Forrás:

Kerekes Vivien szerkesztő kedvence:
Elég szerencsés vagyok, mert a kezeim nagyon ritkán száradnak ki, de azért a téli hidegben nekem is muszáj kézkrémet használom. Régen többet is kipróbáltam, így találtam rá az abszolút favoritomra, a Mixa Multi-comfort-ra, mely méhviasszal és shea vajjal azonnal regenerálja a bőrt.